Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ποιες διάσημες μαγνήτισαν τα βλέμματα πάνω στοπ κόκκινο χαλί;

Ποια διάσημη, ή ποιος διάσημος από τον χώρο της showbiz έκανε την καλύτερη εμφάνιση το 2017;

Αναγνώστες του Der Spiegel κλήθηκαν να επιλέξουν τον/την σταρ που ξεχώρισε για την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί από τα Βραβεία Όσκαρ έως το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προέκυψαν τρεις νικήτριες όσον αφορά την τελετή απονομή των Βρετανικών Μουσικών Βραβείων (Brits Awards). Η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι βάδισε στο κόκκινο χαλί με ένα κοντό φόρεμα συνδυασμένο με μπλέιζερ. Η συνάδελφός της, Ρίτα Όρα προτίμησε ένα μακρύ στράπλες φόρεμα με πούλιες, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα πόδια. Το μοντέλο και ηθοποιός Μισέλ Κίγκαν φόρεσε μία εντυπωσιακή μπλε ηλεκτρίκ ολόσωμη φόρμα.

Έτσι Μισέλ Κίγκαν, Ρίτα Όρα και Κέιτι Πέρι κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στην ψηφοφορία για την καλύτερη εμφάνιση στα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία.

Ο διαγωνισμός όμως συνεχίζεται και οι αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού θα πρέπει να επιλέξουν τις τρεις εμφανίσεις που βαθμολογούν με άριστα από συνολικά 30 – ώστε να αναδειχθεί η καλύτερη των καλύτερων του 2017.

Οι εκδηλώσεις είναι η τελετή απονομής των Όσκαρ και των Emmys 2017, το Met Gala, το Amfar Gala, τα Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και των Καννών, τα γερμανικά τηλεοπτικά βραβεία Bambi και το «Time 100 gala» για τους 100 πιο ισχυρούς του 2017 σύμφωνα με το περιοδικό Time.

localStorage.clear();


Πηγή