Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Σάλος με τον «Τζον Σνόου» και τις γυμνές φωτογραφίες του

Ένα περίεργο σκάνδαλο συνδέθηκε με τον σταρ του Game of Thrones, Kit Harington. Ένα μοντέλο από την Ρωσία κατηγορεί τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος ενσαρκώνει τον Τζον Σνόου, στο Game of Thrones, για εξωσυζυγική σχέση.

Όπως υποστηρίζει η Olga Vlaslova, είχε σεξουαλικές επαφές με τον ηθοποιό και μάλιστα φέρεται να δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες του ηθοποιού, τις οποίες τράβηξε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία, όπως λέει η ίδια κράτησε έναν μήνα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Ο ηθοποιός Kit Harington μέσω εκπροσώπου του δήλωσε πως αρνείται τις κατηγορίες για απιστία.

Το μοντέλο υποστηρίζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι γνωρίστηκε με τον ηθοποιό στο Λουξεμβούργο και κοιμήθηκαν μαζί αρκετές φορές ενώ εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος με την επίσης ηθοποιό Rose Leslie, αλλά και μετά τον γάμο τους τον Ιούνιο του 2018.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού ανέφερε σε ανακοίνωσή του στο E! News: «Οι κατηγορίες είναι εντελώς ψευδείς. Δεν έχει επισκεφθεί ποτέ το Λουξεμβούργο και δεν έχει γνωρίσει ποτέ την Olga Vlaslova».

Ο Kit Harington και η Rose Leslie, πρωαγωνιστές τς δημοφιλούς τηλεοπτικές σειράς Game of Thrones, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Game of Thrones και ξεκίνησαν τη σχέση τους. Τον Σεπτέμβριο του 2017 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και λίγους μήνες μετά παντρεύτηκαν.

localStorage.clear();


Πηγή