Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Σάρα Καρμπονέρο: Με κοντό μαλλί και πιο όμορφη από ποτέ μετά τη μάχη της με τον καρκίνο

Ήταν πριν έναν χρόνο όταν η Σάρα Καρμπονέρο ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο και υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση κακοήθους όγκου από τις ωοθήκες της. Ήταν λίγο μετά το έμφραγμα που υπέστη ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι χημειοθεραπείες με το ζευγάρι να είναι ενωμένο κι έτοιμο να αντιμετωπίσει και αυτή τη μεγάλη δοκιμασία. Μάλιστα, πέρυσι η Ισπανίδα αθλητικογράφος είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram όπου αποκάλυπτε το πρόβλημα υγείας της.

«Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ. Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα, ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες, τον οποία αφαίρεσα ήδη με επέμβαση.

Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς. Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά και ότι θα έχει ευχάριστο τέλος.

Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Boa tarde . #vamosaporlasemana #lacalma #Porto #slowlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Carbonero (@saracarbonero) στις

Τώρα, έναν χρόνο μετά και η όμορφη Σάρα Καρμπονέρο ανέβασε στο λογαριασμό της μία φωτογραφία της με το νέο της λουκ. Με κοντό μαλλί, πιο όμορφη από ποτέ και ήρεμη, μετά τη «μάχη» που έδωσε απολαμβάνει τη γαλήνη της οικογένειάς της.

Ποια είναι η Σάρα Καμρπονέρο

Γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1984 στο Corral de Almaguer, στο Τολέδο. Η αγάπη της για τον αθλητισμό, αλλά και τη δημοσιογραφία ήταν ο λόγος για να σπουδάσει δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο της Μαδρίτης και κατόπιν να γίνει αθλητική ρεπόρτερ.

Η καριέρα της στην τηλεόραση ξεκίνησε το 2000 μέσα από το Telecinco. Μελαχρινή, πανέμορφη η παρουσία της μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από το ξεκίνημά της, κιόλας. Ενώ δεν άργησαν να έρθουν και οι προτάσεις για τον κινηματογράφο, με τη Σάρα να τις αποδέχεται και να δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική.

Όπως είπαμε η εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή και μοιραία ήρθαν και οι προτάσεις για διαφημίσεις και καμπάνιες γνωστών εταιρειών, ενώ – όχι άδικα – της απέδωσαν και τον τίτλο της «σέξι ρεπόρτερ στον κόσμο».

Ο έρωτάς της με τον Ισπανό γκολκίπερ

Ο πολύς ο κόσμος έμαθε καλύτερα την σέξι Σάρα στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010. Ήταν τότε, που ο γκολκίπερ της Ισπανίας, Ίκερ Κασίγιας αποκάλυψε τον δεσμό τους μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων φιλάθλων, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τους «Φούριας Ρόχας».

Καρμπονέρο και Κασίγιας γνωρίστηκαν μέσα στα γήπεδα, αφού εκείνη κάλυπτε το ρεπορτάζ της εθνικής Ισπανίας. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και ο φλογερός τους έρωτας ήταν και το «κουτσομπολιό» στα αποδυτήρια. Αλλά το πανέμορφο ζευγάρι, αδιαφορούσε μην μπορώντας να κρύψει τον παθιασμένο έρωτα που ζούσαν.

Ο γάμος τους ήρθε ως φυσικό επακόλουθο, ενώ το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους.




Πηγή