Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σασμός: Αλλαγές στην προβολή επεισοδίων -Δεν θα έχει Δευτέρα και Τρίτη λόγω Nations League

Ο Alpha άλλαξε το πρόγραμμά του και δεν θα προβάλλει νέα επεισόδια του Σασμού την προσεχή Δευτέρα (26/9) και την Τρίτη (27/9), λόγω Nations League.

Ωστόσο, για να μην απογοητεύσει τους τηλεθεατές του, ο Alpha προανήγγειλε ότι θα προβληθεί νέο επεισόδιο του Σασμού την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός πρόκειται να κάνει την τροποποίηση στο πρόγραμμά του, ώστε να μεταδοθούν οι τελευταίοι αγώνες του UEFA Nations League, μια διοργάνωση στην οποία συμμετέχει και μάλιστα έχοντας πάει εξαιρετικά η Εθνική Ελλάδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι, ο Alpha έχει αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και προβάλλει τις κρίσιμες αναμετρήσεις των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης είναι στον Alpha.

Συγκεκριμένα, μέσω του Alpha οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πορεία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου σε:

  • UEFA Nations League, που θα διεξαχθεί το 2022 και το 2024.
  • UEFA Nations League Finals, που θα διεξαχθεί το 2023 και το 2025 και την μετάδοση (μη αποκλειστική) του τελικού -ανεξαρτήτως συμμετοχής της Ελλάδας.
  • Αγώνες που θα δώσει η «γαλανόλευκη» στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προκριματικών για το ΕURO 2024 και των ευρωπαϊκών προκριματικών για το Μουντιάλ 2026, συμπεριλαμβανομένων και των πλέι οφ.
  • Όλους τους φιλικούς αγώνες την περίοδο από τον Ιούνιο του 2022 έως και τον Ιούνιο του 2026 (εξαιρουμένων των αγώνων πριν το Μουντιάλ 2022).

Πηγή