Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης μένει άφωνος με το γάμο και το παιδί της Αργυρώς

Καθηλωτικές ήταν οι χτεσινές εξελίξεις στον Σασμό.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ επιτέλους βρέθηκαν ξανά και ήρθαν για πρώτη φορά τετ α τετ οι δυο τους, μετά τον άδικο θάνατο του Πετρή. Το Twitter «έλιωσε» με τη συνάντησή τους, σήμερα όμως οι εξελίξεις θα είναι ακόμα πιο δραματικές καθώς ο Αστέρης μαθαίνει ότι η Αργυρώ έχει προχωρήσει στη ζωή της και έχει μάλιστα ένα παιδί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού

Η αποκάλυψη για το γάμο και το παιδί της Αργυρώς αφήνει άφωνο τον Αστέρη, ο οποίος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρίνα. Τι θα του ζητήσει; Ο Μανόλης κάνει μια τελευταία προσπάθεια να λύσει τον μαθηματικό γρίφο που τον βασανίζει. Θα τα καταφέρει; Ο Γεράσιμος και η Στέλλα ανταλλάσσουν τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον γιο του Καραπάνου. Μία είδηση που δεν περιμένει, θα βγάλει τον τελευταίο έξω απ’ τα ρούχα του, με απρόβλεπτες συνέπειες… Ο Αστέρης θα δεχτεί την επίσκεψη του αστυνόμου, και ο Μανόλης ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν, ενώ μία επιστροφή από το παρελθόν θα αφήσει άναυδη την Άσπα, που βλέπει τον εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της. Ο Αστέρης επιστρέφει στην Κρήτη, στο σπίτι του, κι έρχεται αντιμέτωπος με τη γκρίνια της Καλλιόπης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή