Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σε κόντρα με το Vanity Fair η Αντζελίνα Τζολί για το επίμαχο casting παιδιών

Αντιπαράθεση έχει προκύψει ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και το περιοδικό Vanity Fair, μετά τη συνέντευξη της ηθοποιού, η οποία περιλάμβανε μια αναφορά που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Η αναφορά αφορούσε το casting σε παιδιά που έκαναν στην Καμπότζη για τη νέα ταινία της Τζολί. Η ίδια περιέγραψε το casting λέγοντας πως αφήνονταν κάποια χρήματα σε ένα σημείο, τα παιδιά τα έπαιρναν, και μετά τους ζητούσαν να εξηγήσουν γιατί δεν έπρεπε να τα επιστρέψουν αλλά να τα κρατήσουν.

Η περιγραφή αυτή προκάλεσε οργή με πολλούς να κατηγορούν την Αντζελίνα Τζολί πως «έπαιξε» με τα φτωχά ορφανά παιδιά της Καμπότζης, με πολλούς να κάνουν λόγο για «συναισθηματική κακοποίηση» των παιδιών.

Η ίδια δήλωσε, μετά τις έντονες αντιδράσεις, πως είχε ληφθεί κάθε μέτρο για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών.

Σε χθεσινή ανακοίνωσή του, το Vanity Fair γνωστοποιούσε πως είχε επικοινωνήσει με το περιοδικό ο δικηγόρος της Τζολί, κατηγορώντας τη συντάκτρια Evgenia Peretz πως μετέφερε λάθος τη συζήτηση για την οντισιόν. Ζητήθηκε η παράγραφος αυτή να αφαιρεθεί από το on line δημοσίευμα και το περιοδικό να δημοσιεύσει μια απολογία, εξηγώντας πως δεν υπήρξε καμία εξαπάτηση των παιδιών.

Το Vanity Fair όμως αρνήθηκε, δηλώνοντας πως στηρίζει τη συντάκτριά του. Μάλιστα μελέτησε εκ νέου τα αρχεία της συνέντευξης και βρήκε το σημείο όπου η Τζολί λέει πως δεν ήταν σε όλες τις οντισιόν η ίδια αλλά η ομάδα που έκανε το casting είχε πει στα παιδιά πως «έρχεται μια κάμερα και θέλουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι μαζί σας».

«Το παιχνίδι ήταν πως θα βάλουμε χρήματα στο τραπέζι. Σκεφτείτε για ποιον λόγο τα χρειάζεστε. Σκεφτείτε κάτι για το οποίο χρειάζονται χρήματα. Κάποιες φορές ήταν χρήματα, άλλοτε ήταν ένα μπισκότο. Μετά πάρτε τα. Και τότε τα τσακώναμε» ανέφερε η διάσημη ηθοποιός.

localStorage.clear();


Πηγή