Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Χάγια – «Εξαγόρασε τη σιωπή του σωματοφύλακα και εραστή της»

Σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Χάγια – «Εξαγόρασε τη σιωπή του σωματοφύλακα και εραστή της»

Η σύζυγος του ηγέτη του Ντουμπάι πλήρωσε τον Βρετανό σωματοφύλακά της 1,2 εκατομμύρια λίρες για να εξαγοράσει τη σιωπή του για τη σχέση που διατηρούσαν επί δύο χρόνια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail. Μάλιστα, στα πολύτιμα δώρα που του έδωσε περιλαμβάνεται και ένα ρολόι αξίας 12.000 λιρών.

Η πριγκίπισσα Χάγια, η έκτη και νεότερη σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ έκανε στον Ράσελ Φλάουερς ακριβά δώρα και επέμενε να τη συνοδεύει οπουδήποτε κι αν πήγαινε, αναφέρει το δημοσίευμα.

Η δύο ετών σχέση που αναπτύχθηκε στη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης της πριγκίπισσας στο Λονδίνο για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Η σχέση είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί και ο γάμος του Φλάουερς, που άφησε τη σύζυγό του «συντετριμμένη» από την προδοσία. Σύμφωνα με φίλες της στις οποίες είχε εκμυστηρευτεί λεπτομέρειες, ο 37χρονος πρώην σύζυγός της είχε ξελογιαστεί από την 46χρονη πριγκίπισσα.

Στη συμφωνία εξαγοράς του Φλάουερς προβλέπεται ότι δεν μπορεί να μιλήσει για το διάστημα που πέρασε με την πριγκίπισσα ή για οτιδήποτε είδε ενώ δούλευε για τη βασιλική οικογένεια. Όταν η MailOnline επικοινώνησε μαζί του, εκείνος αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στα ταξίδια η πριγκίπισσα επέμενε να έχουν πάντα δωμάτια που επικοινωνούν μεταξύ τους. Όταν ήταν στη Βρετανία ήταν μαζί του σχεδόν κάθε βράδυ και κάποιες φορές δεν επέστρεφαν σπίτι πριν το επόμενο πρωί.

Η πριγκίπισσα αρνείται πολλούς από τους ισχυρισμούς που γίνονται για τη σχέση με τον σωματοφύλακά της.

Ο Φλάουερς άρχισε να εργάζεται για την πριγκίπισσα με πλήρη απασχόληση το 2016 και τη συνόδευε σε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. «Η γυναίκα του πρόσεξε τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που άρχισαν κάθε βράδυ όταν επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά», δήλωσε φίλος της οικογένειας.

‘He was seduced by the money and gifts’

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail στις Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020




Πηγή