Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Το μήνυμα της Σάρον Στόουν στον κόσμο για Τραμπ: Μην ψηφίσετε έναν φονιά

Το μήνυμα της Σάρον Στόουν στον κόσμο για Τραμπ: Μην ψηφίσετε έναν φονιά

Μέσα στο σαββατοκύριακο με ανάρτησή της στο Instagram, η Σάρον Στόουν αποκάλυψε πως η αδελφή της, Κέλι – η οποία πάσχει από λύκο – νόσησε από κορονοϊό, μαζί με τον σύζυγό της. Οι δυο τους νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ όπως είχε αναφέρει η διάσημη ηθοποιός – τον περασμένο Μάρτιο έχασε τη γιαγιά της από τον Covid 19 – και οι δύο κόλλησαν από κάποιον που δεν φορούσε μάσκα.

Τώρα με δύο νέες αναρτήσεις, η Στόουν προχωρά σε μια προσωπική εξομολόγηση, ενώ επιτίθεται στο Ντόναλντ Τραμπ και τους χειρισμούς του στο θέμα της πανδημίας. Στην πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού είναι η αδελφή της με τον γαμπρό της σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές, ζητώντας από τον κόσμο να προσευχηθεί για εκείνους και τη μάχη που δίνουν στο νοσοκομείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Please light candles for my sister Kelly and her husband, my dear friend Bruce 🤍🙏🏻🌿 Repost from @thekellystone • This is us. March 13. Drove to our paradise in Montana. We thought covid wouldn’t and couldn’t find us. No shopping, no parties, barely saw a human. Now fighting for a breath.you don’t want covid.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

Στη δεύτερη ανάρτηση είναι ένα βίντεο με την ίδια να μιλάει από καρδιάς για την περιπέτεια στην οποία έχει εμπλακεί η οικογένειά της εξαιτίας του ιού. Εξηγεί πώς έχει η κατάσταση, αποκαλύπτει πως έχασε τη γιαγιά της αλλά και τη νονά της από κορονοϊό, ενώ τονίζει πως ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτή η κατάσταση είναι η ψήφος στις εκλογές. Και πως την αλλαγή αυτή θα τη φέρει η ψήφος στον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις. «Σας παρακαλώ ό, τι και να κάνετε μην ψηφίσετε έναν φονιά» λέει κλείνοντας το βίντεο, αναφερόμενη στον Ντόναλντ Τραμπ – αν και ποτέ δεν είπε το όνομά του, όλοι κατάλαβαν πού πήγαινε ο χαρακτηρισμός – .

Συγκεκριμένα η Σάρον Στόουν είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο:

«Πολλοί από εσάς γνωρίζετε πως η αδερφή μου νοσηλεύεται σε ένα δωμάτιο Covid και ότι έχει λύκο και παλεύει για τη ζωή της. Δεν σας είπα πως και ο άνδρας της είναι σε ένα δωμάτιο Covid παλεύοντας για τη δική του ζωή και ότι έμειναν σπίτι όσο περισσότερο μπορούσαν.

Στην Μοντάνα όπου ζουν, δεν μπορείς να εξεταστείς, εκτός και αν είσαι συμπτωματικός και στη συνέχεια δεν λαμβάνεις τα αποτελέσματα παρά έπειτα από πέντε μέρες. Επίσης, τα άτομα με τα οποία ήρθαν σε επαφή, όπως η μητέρα μου που είχε δύο καρδιακά επεισόδια, πέντε εμβολές και έναν βηματοδότη τους τελευταίους πέντε μήνες δεν μπορούσε να κάνει τεστ γιατί δεν είχε συμπτώματα παρότι θα μπορούσε να είναι ασυμπτωματική.

Οι νοσοκόμες στο νοσοκομείο που τους φροντίζουν, δεν μπορούν να εξεταστούν γιατί δεν έχουν τεστ. Αυτές οι νοσοκόμες ρισκάρουν τη ζωή τους και δεν μπορούν να εξεταστούν. Το άγχος, η εξάντληση σε εκείνο το νοσοκομείο έρχονται σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει στο δικαστήριο όπου άνθρωποι κουβαλούν όπλα και λένε πως είναι δικαίωμά τους να μην φορούν μάσκες….

Αυτή είναι η κατάσταση στην χώρα μας, όπου εσείς κινδυνεύετε να πεθάνετε από την Covid… Η γιαγιά μου πέθανε από Covid και η νονά μου… η αδερφή μου και ο άνδρας της παλεύουν για τη ζωή τους και η αδερφή μου δεν είναι καλά…

Όταν λένε πως υπάρχουν τεστ για όλους, λένε ψέματα. Όταν λένε πως υπάρχουν τεστ ακόμη και για τις νοσοκόμες στα νοσοκομεία, λένε ψέματα… Ο κόσμος πεθαίνει και παλεύει για τη ζωή του γιατί δεν υπάρχει τίποτα παρά ψέματα…

Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Το μόνο που θα την αλλάξει είναι να ψηφίσετε. Και αν ψηφίσετε τον Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις. Και ο λόγος που θα συμβεί αυτό είναι πως με γυναίκες στην εξουσία θα παλέψουμε για τις οικογένειές μας. Θα πολεμήσουμε ώστε να ζήσουν οι άνθρωποι και θα πολεμήσουμε ώστε να εξεταστούν… Παρακαλώ ψηφίστε και σας παρακαλώ ό, τι και να κάνετε μην ψηφίσετε έναν φονιά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις




Πηγή