Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Το τέλος της δυναστείας των Κλίντον και οι φήμες για διαζύγιο μεταξύ Χίλαρι και Μπιλ

Ένα μεγάλο ερώτημα βασανίζει τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και ενδεχομένως δικαιολογημένα… Η δυναστεία των Κλίντον, μετά τη σαρωτική ήττα από τον Ντόναλντ Τραμπ θα μείνει ενωμένη; Η Χίλαρι Κλίντον και ο Μπιλ Κλίντον θα συνεχίσουν να είναι ζευγάρι μετά το τέλος της πολιτικής καριέρας και των δύο;

Το γαλλικό περιοδικό closer αναρωτιέται αν ο γάμος τους είναι σε κίνδυνο. Άλλωστε το ζευγάρι έχτισε πάνω στο γάμο του, πολιτικές φιλοδοξίες, και πλέον είναι άγνωστο τι θα συμβεί με τη τη σχέση τους.

Η σχέση μεταξύ της Χίλαρι και του Μπιλ ήταν πράγματι οικοδομημένη γύρω από τις φιλοδοξίες τους. Από νωρίς, η σύζυγος του πρώην Προέδρου προσπαθούσε να βγει από τη σκιά του.

Η Χίλαρι φοίτησε στη νομική σχολή του πανεπιστημίου Γέιλ, όπου το 1971 γνώρισε τον επίσης φοιτητή και μέλλοντα σύζυγό της Μπιλ Κλίντον. Μόλις τέσσερα χρόνια αργότερα η σχέση τους επισημοποιήθηκε με γάμο, που έλαβε χώρα στο Αρκάνσας.

Το 1980 ο Μπιλ Κλίντον εκλέγεται γερουσιαστής της πολιτείας και έτσι η Χίλαρι γίνεται η πρώτη κυρία του Αρκάνσας για μια δωδεκαετία. Παράλληλα εργάστηκε σε μία νομική εταιρεία. Το 1993 ο Μπιλ Κλίντον κατορθώνει να εκλεγεί πρόεδρος των Η.Π.Α. και έτσι η Χίλαρι γίνεται πρώτη κυρία ολόκληρης της χώρας.

Το Νοέμβριο του 2000 η Χίλαρι εξελέγη γερουσιαστής της Νέας Υόρκης και το 2006 ανανέωσε τη θητεία της. Στις 20 Ιανουαρίου 2007 ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια για την προεδρία του κόμματος των Δημοκρατικών και εν συνεχεία για την προεδρία των Η.Π.Α.

Έπειτα από έναν σκληρό αγώνα για να πάρει το χρίσμα, παραδέχθηκε την ήττα της τον Ιούνιο του 2008 και εμφανίστηκε πρόθυμη να συνεργαστεί με τον μέχρι πρότινος αντίπαλό της στην κούρσα για το προεδρικό χρίσμα, Μπαράκ Ομπάμα. Την 1η Δεκεμβρίου του 2008 διορίστηκε από τον Ομπάμα στο αξίωμα της Υπουργού Εξωτερικών.

Το 1998, αντιμετώπισε δημόσια ταπείνωση. Ο Μπιλ Κλίντον μηνύεται για σεξουαλική παρενόχληση από μία πρώην υπάλληλο του στο Αρκάνσας. Το ένα σκάνδαλο φέρνει το άλλο στη δημοσιότητα και η ταπείνωση για την ίδια είναι τεράστια.

Ο ίδιος ο Μπιλ Κλίντον παραδέχεται στην τηλεόραση τη σχέση του με τη Μόνικα Λεβίνσκι. Η υπόθεση θα προκαλέσει σεισμό πέρα ​​από τον Ατλαντικό.

Ωστόσο, το ζευγάρι κρατά και καθοδηγείται από τις πολιτικές φιλοδοξίες της Χίλαρι Κλίντον. Ο Μπιλ είναι δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή και φωνάζει «αυτό είναι το κορίτσι μου» κατά την ομιλία της όπου παραδέχεται την ήττα της από τον Τραμπ. Το ερώτημα λοιπόν παραμένει… Για πόσο ακόμη θα είναι το κορίτσι του;


Πηγή