Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Τραγουδίστρια βγάζει χιλιάδες δολάρια βγαίνοντας ραντεβού

Έναν διαφορετικό τρόπο έχει βρει μία τραγουδίστρια για να κερδίζει έξτρα χρήματα. Η Marcia Favre από τη Νέα Υόρκη, βγάζει χιλιάδες δολάρια με βγαίνοντας ραντεβού με πλούσιους άντρες ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σεξουαλικές σχέσεις και ότι το αγόρι της δεν έχει πρόβλημα με αυτό.

Η ίδια λέει ότι μέχρι στιγμής έχει κερδίσει 9.000 δολάρια ενώ για κάθε ραντεβού χρεώνει 150 με 300 δολάρια. Μάλιστα για ένα ραντεβού διάρκειας 30 λεπτών σε ένα μπαρ εκείνη κέρδισε 1500 δολάρια.

musdtpr5

«Αυτό που κάνω είναι να εμφανίζομαι, να πίνω ένα ποτό, να μιλάω για διάφορα και να πληρώνομαι. Είναι ένας εύκολος τρόπος να βγάζεις χρήματα» λέει η ίδια σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Marcia όχι μόνο δεν είναι μόνη αλλά έχει σχέση εδώ και 10 χρόνια με τον Joseph King. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η ίδια όταν πρωτοείπε στο αγόρι της τι θέλει να κάνει για να κερδίσει περισσότερα χρήματα, εκείνος ξαφνιάστηκε αλλά τώρα εκείνος δεν έχει κανένα πρόβλημα.

musdtpr2

Η όμορφη μουσικός ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ερωτευτεί κάποιον σε αυτά τα ραντεβού και φροντίζει τα ραντεβού της να είναι σύντομα. Φυσικά, όπως σημειώνει στη Daily Mail, δεν γίνεται καν λόγος για σεξ.

Η Marcia στην ίδια συνέντευξη αναφέρει ότι δεν την έχει προσεγγίζει κανείς για σεξ αλλά δεν αφήνει και περιθώρια για κάτι τέτοιο.

«Κάποιοι άντρες θέλουν να δειπνήσουμε μαζί αλλά αυτό είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν θέλω να χάνω χρόνο».

musdtpr4 musdtpr7 musdtpr6 musdtpr1


Πηγή