Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Το εξώφυλλο της Miranda Kerr σε ηλικία 13 ετών

Το εξώφυλλο της Miranda Kerr σε ηλικία 13 ετών

Το σούπερ μόντελ που δεν πήρε το μόντελινγκ πολύ στα σοβαρά – Δείτε φωτογραφίες

Είκοσι χρόνια πάνω στην πασαρέλα και μπροστά στο φωτογραφικό φακό κλείνει φέτος η διάσημη Miranda Kerr και όπως εξομολογείται στο Stellar Magazine «είναι κάπως παράξενο, ποτέ δεν πήρα το μόντελινγκ πολύ στα σοβαρά».

Η 33χρονη, που είναι ένα από τα πιο γνωστά supermodel στον κόσμο, λέει πως ήξερε πως από τη βιομηχανία αυτή θα μπορούσε να ζήσει αλλά δεν είχε ποτέ τόσο έντονη επιθυμία να γίνει μοντέλο.

Όπως λέει, τώρα πια έχει πετύχει όσα θα ήθελε στο χώρο και θέλει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

Η Miranda είναι αρραβωνιασμένη με τον 26χρονο ιδρυτή του  Snapchat, Evan Spiegel, και δηλώνει θετική στο ενδεχόμενο να αποκτήσει μαζί του κι άλλα παιδιά.

«Είμαι πολύ χαρούμενη με το ένα παιδί που έχω αλλά δεν θα έλεγα όχι στο να αποκτήσω κι άλλα», εξηγεί, προαναγγέλλοντας «μικρό και κλειστό γάμο».

Αφετηρία για την καριέρα της Kerr αποτέλεσε μια αναζήτηση ταλέντων από το περιοδικό Dolly όταν εκείνη ήταν μόλις 13 ετών.

Εμφανίστηκε σε διάφορους καταλόγους, φόρεσε ρούχα διάσημων οίκων  και το 2007 έγινε το πρώτο «αγγελάκι» της Victoria’s Secret από την Αυστραλία. Το 2013 το συμβόλαιό της δεν ανανεώθηκε.

Σύμφωνα με το RichestCelebrities.org πάντως, το 33χρονο σούπερ μόντελ «αποτιμάται» στα 20 εκατομμύρια δολάρια.

vadad3vadad2vadad4vadad5