Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Γυμνή σε ταινία η Pamela Anderson

Γυμνή σε ταινία η Pamela Anderson

Σε μία σκηνή εμφανίζεται μόνο με ένα ζευγάρι ψηλές μπότες

Η Pamela Anderson, επιμένει να προκαλεί τον ανδρικό πληθυσμό ακόμα και στα 49της. Λίγες μέρες μετά την δήλωσή της πως το «πορνό είναι για χαμένους» η ίδια εμφανίστηκε γυμνή σε νέα ταινία προκαλώντας πανικό.

Η ηθοποιός η οποία έκλεισε τα 49 τον Ιούλιο, έχει δύο παιδιά και έγινε εξώφυλλο του Playboy 14 φορές, στη νέα της ταινία παίζει τον ρόλο του μοντέλου εσωρούχων. Μάλιστα σε μία σκηνή εμφανίζεται φορώντας μόνο ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες μπότες.

pamela1

pamela2

Η ταινία The People Garden έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητων Ταινιών του Μπουένος Άιρες και «βγήκε» στους αμερικανικούς κινηματογράφους πριν από δύο μέρες. Αφηγείται την ιστορία της Sweetpea (Dree Hemingway) που ταξιδεύει στην Ιαπωνία για να χωρίσει με τον rock star φίλο της (François Arnaud), αλλά αρχίζει να υποψιάζεται ότι έχει πεθάνει μετά από την εξαφάνισή του σε ένα μυστηριώδες δάσος.

pamela3pamela4

Στην καινούργια ταινία όπου συμμετέχει η πρώην ναυαγοσώστρια του Baywatch, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει μία ακόμη φορά το κορμί της 49χρονης Pamela αφού η ηθοποιός τα πετάει… όλα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr