Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

H Κωνσταντίνα εξηγεί γιατί αποχώρησε από το σχήμα με τη Σαμπρίνα… αλλά επέστρεψε και εξηγεί γιατί

Επεισοδιακά άρχισε η συνεργασία της Κωνσταντίνας με τη Σαμπρίνα.

Ενώ όλα ήταν έτοιμα για τις εμφανίσεις τους σε νυχτερινό μαγαζί στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, η Κωνσταντίνα αποχώρησε εκνευρισμένη.

Οι φήμες την ήθελαν να έχει ενοχληθεί από την αφίσα του σχήματος, καθώς η Σαμπρίνα είχε πιο έντονη παρουσία. Τελικά, οι δυο κυρίες τα βρήκαν με την Κωνσταντίνα να εξηγεί στην κάμερα του «Μega Καλημέρα» τους λόγους που εκνευρίστηκε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν μια άτυχη στιγμή. Αποφασίσαμε μαζί με τον Αργύρη το σχήμα. Υποστήριξα πάρα πολύ τη Σαμπρίνα για να έρθει μαζί μας. Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες στο αν θα κρατήσουμε το στυλ που είχαμε ή αν θα το πάμε παραπέρα. Η αφίσα ήταν θέμα αισθητικής μόνο. Βγήκε και την είδα τελευταία στιγμή. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο αυτό. Παίζεται το όνομά μου και η ταυτότητά μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Σαμπρίνα. Άλλοι παράγοντες μπήκαν στη μέση, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα βρούμε», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα.

«Η αφίσα θα αλλάξει, θα κάνουμε τη σωστή φωτογράφιση. Με την Κωνσταντίνα έχουμε πολύ καλή σχέση και την εκτιμώ και με εκτιμά», ανέφερε από την πλευρά της η Σαμπρίνα.

Κωνσταντίνα: Μετά την αποχώρηση από το σχήμα με τη Σαμπρίνα η επιστροφή!

Λίγες μέρες αφού ξεκίνησαν οι εμφανίσεις της Κωνσταντίνας σε νυχτερινό μαγαζί, η τραγουδίστρια αποχώρησε από το σχήμα με τη Σαμπρίνα, με τα σχετικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι υπήρξε θέμα με την αφίσα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή