Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Jessica White, ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο

Jessica White, ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο

Μία μικρή περιήγηση στο λογαριασμό της στο Instagram

Η Jessica White κατάλαβε από πολύ νωρίς ότι ήθελε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Στα 16 της χρόνια έκανε το πρώτο editorial για την Vogue και λίγο αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG στο Παρίσι.

Έχει φωτογραφηθεί για το Sports Illustrated ενώ έχει κάνει και το πέρασμά της από βίντεοκλιπ και τηλεοπτικές σειρές. Τον Οκτώβριο του 2009, την είδαμε στο America’s Next Top Model. Έχει ποζάρει για φίρμες όπως οι CoverGirl, Chloé και Gap, ενώ το πρώτο μεγάλο συμβόλαιό της ήρθε με τη φίρμα καλλυντικών Maybelline.

Στο βιογραφικό της έχει πολλές συνεργασίες με κορυφαίους σχεδιαστές, όπως ο Oscar de la Renta, ο Marc Jacobs και ο Tommy Hilfiger, αλλά και πολλά αποκλειστικά συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες καλλυντικών.

Το 31χρονο μοντέλο από το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης έχει μεγάλο ταλέντο στις πόζες όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram.

iamjypsywhite2iamjypsywhite3iamjypsywhite4iamjypsywhite5iamjypsywhite6iamjypsywhite8iamjypsywhite9iamjypsywhite10iamjypsywhite7

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr