Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Οκτώ διάσημοι που παντρεύτηκαν πριν τα 20

Οκτώ διάσημοι που παντρεύτηκαν πριν τα 20

Οι σταρ που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε νεαρή ηλικία

Όλοι σχεδόν μπορούν να θυμηθούν τον πρώτο εφηβικό ή νεανικό έρωτα. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα κρυφό ραντεβού ή ένας χορός σε ένα πάρτυ ή ακόμη και μια σοβαρή σχέση που κράτησε χρόνια.

Για κάποιους όμως στο Χόλιγουντ μπορεί αυτό να είναι κάτι παραπάνω όπως για παράδειγμα ένας γάμος. Είτε αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτα είτε παρορμητισμού δείτε οκτώ διάσημους που… ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν καν πατήσουν τα 20 τους χρόνια.

1. Ντρου Μπάριμορ

1

Η Ντρου Μπάριμορ έκανε τα πάντα νέα. Εμφανίστηκε σε ταινίες από την ηλικία των 5 ετών, έγινε διάσημη από την ηλικία των 7 ετών και ξεκίνησε αποτοξίνωση σε ηλικία 14 ετών. Παντρεύτηκε επίσης για πρώτη φορά σε ηλικία 19 ετών. αφού πρώτα είχε αρραβωνιαστεί άλλες δύο φορές, πρώτα τον Leland Hayward, ο οποίος ήταν, όπως και εκείνη, απόγονος μιας παλιάς οικογένειας του Hollywood και μετά τον Jamie Walters πιο γνωστό για το ρόλο του στο Beverly Hills, 90210. Τελικά το 1994, η Μπάριμορ παντρεύτηκε παρορμητικά τον ιδιοκτήτη ενός μπαρ Τζέρεμι Τόμας και πήρε διαζύγιο μετά από δύο μήνες.

2. Ολίβια Γουάιλντ

2

Η δημοφιλής ηθοποιός που έγινε γνωστή ιδιαίτερα από τη συμμετοχή της στην υποψήφια για EMMY δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Dr. House (Ιατρικές Υποθέσεις)» κατά τη διάρκεια της ανόδου της παντρεύτηκε σε ηλικία 19 ετών τον Tao Ruspoli, έναν Ιταλό σκηνοθέτη αριστοκρατικής γενιάς. Σε αντίθεση με τους περισσότερους νεανικούς γάμους ιδιαίτερα στο Χόλιγουντ που δεν διαρκούν πολύ ο συγκεκριμένος γάμος κράτησε 8 ολόκληρα χρόνια.

3. Ντέμι Μουρ

3

Η Ντέμι Μουρ έχει κάνει πολλά πρωτοσέλιδα κατά την μεγάλη θητεία της στο Χόλιγουντ. Μεταξύ αυτών και οι δυο γάμοι της, με τον Μπρους Γουίλις το 1987 και με τον Άστον Κούτσερ το 2005. Ωστόσο υπάρχει και ένας ακόμη γάμος λιγότερο γνωστός πριν από αυτούς που μάλιστα της άφησε και κάτι. Το 1980 το 17χρονο μελλοντικό αστέρι (τότε γνωστή ως Demi Guynes) παντρεύτηκε τον τραγουδοποιό Φρέντι Μουρ, ο οποίος ήταν 30 ετών. Ο γάμος τους διήρκεσε μέχρι το 1985, οπότε είχε αρχίσει τη σταδιοδρομία της και είχε αρχίσει να χτίζει τη φήμη της με τη χρήση του ονόματος του συζύγού της Μουρ το οποίο και κράτησε.

4. Μέλανι Γκρίφιθ

4

Ο γάμος της με τον Ντον Τζον είναι γνωστός αλλά οι περισσότεροι θυμούνται το γάμο που έγινε το 1989 από το οποίο απέκτησαν και την Ντακότα (που έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τις 50 αποχρώσεις του γκρι). Λίγοι όμως ξέρουν ότι το ζευγάρι είχε ξαναπαντρευτεί το 1976 όταν η Μέλανι ήταν μόλις 18 ετών. Χώρισαν αλλά αργότερα κατάλαβαν ότι δεν μπορούν χώρια οπότε ξαναπαντρεύτηκαν και… ξαναχώρισαν!

5. Μακόλεϊ Κάλκιν

5

Ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής του «Μόνος στο σπίτι» που ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 5 ετών και έγινε σταρ στα 10 παντρεύτηκε σε ηλικία 17 ετών το 1998 την ηθοποιό Ράσελ Μίνερ και ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 2002 οπότε και χώρισαν.

6. Κιμ Καρντάσιαν

6

Πριν τον γάμο της με τον Κάνι Γουέστ με τον οποίο απέκτησε και τρία παιδιά παντρεύτηκε σε ηλικία των 19 ετών. Η δημοφιλής πλέον Κιμ είχε παντρευτεί τον Ντέιμον Τόμας ο οποίος ήταν μουσικός παραγωγός. Χώρισαν το 2003 οπότε είχε ξεκινήσει να βγαίνει με τον Ray J που βοήθησε στο καλλιτεχνικό της στερέωμα.

7. Σερ

7

Για τη Σερ αυτός ο γάμος ήταν η αρχή της καριέρας της. Ως έφηβη η Σερ παράτησε το σχολείο και άρχισε να χορεύει στο Λος Άντζελες όπου γνώρισε έναν επίδοξο τραγουδιστή/ τραγουδοποιό που με το όνομα Σάνι Μπόνο. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 1964, όταν ήταν η Σερ ήταν 18 ετών και μέσα σε μια δεκαετία χώρισαν.

8. Μέριλιν Μονρόε

8

Ο πρώτος γάμος της Μονρόε έγινε στις 19 Ιουνίου του 1942, λίγες μόλις εβδομάδες αφότου έκλεισε τα 16 η οποία τότε λεγόταν ακόμα Norma Jean και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, James Dougherty. Η σχέση με τον 21χρονο γείτονά της και εργάτη σε εργοστάσιο είχε ξεκινήσει μερικούς μήνες πριν όταν ξεκίνησε να την πηγαίνει με το αυτοκίνητο στο σχολείο. Αργότερα τον χώρισε για να ακολουθήσει τη φήμη του Χόλιγουντ.