Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Τα κορίτσια του Lifestyle που έκλεψαν την παράσταση το 2015

Τα κορίτσια του Lifestyle που έκλεψαν την παράσταση το 2015

Δείτε τις φωτογραφίες από τις καλύτερες πέντε

Η μια διαθέτει πλούσιο μπούστο, η άλλη υπερφυσικούς γλουτούς, άλλες πάλι και τα δυο – όλες όμως έχουν το «πακέτο» που οι περισσότερες θα «σκότωναν» να αποκτήσουν.

Η Daphne Joy, η Melissa Ceja και οι φίλες τους που ακολουθούν, έγιναν όπως λέμε στη σύγχρονη γλώσσα viral μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον με τα κάλλη τους και το εκτόπισμά τους. Διότι το 2015, εκτός από συρράξεις, μνημόνια και φόρους είχε και μερικές οάσεις με σάρκα και οστά. Και τι σάρκα!

Παρακάτω, παρελαύνει η αφρόκρεμα των μοντέλων και μη, που έγιναν το αντικείμενο του πόθου δια χιλιάδες αναγνώστες.

1. Η «βασίλισσα» Charlotte McKinney

life9

Το πιο «χορταστικό» στήθος στον κόσμο ανήκει στη Charlotte McKinney. Η ηθοποιός και μοντέλο Charlotte McKinney χάρισε στους λουόμενους σε παραλία του Μαλιμπού αλλά και σε εσάς ένα άκρως λαχταριστό θέαμα όταν επέλεξε να κάνει το μπάνιο της με ένα απίστευτα μικροσκοπικό μαγιό.

life10

2. Η γυναίκα με τις απίστευτες αναλογίες, Daphne Joy

life7

Γεννημένη στις Φιλιππίνες, από πορτορικανό πατέρα και φιλιππινέζα μητέρα, πρώην σύντροφος του 50 Cent, μοντέλο, μητέρα, ενίοτε και ηθοποιός. Η Daphne Joy έχει πολλούς τίτλους, αλλά ακόμα περισσότερους θαυμαστές…

life8

3. Το μπικίνι που έσπασε τα κοντέρ

life2

Ένα… σεμνό μπικίνι ήταν από τα αγαπημένα θέματα των αναγνωστών το 2015. Το μοντέλο άγνωστο σε πολλούς, το κορμί όμως μάλλον το θυμούνται όσοι θαύμασαν τη Melissa Ceja να κάνει νάζια και καπρίτσια με το φακό.

life1

4. Η μούσα του Instagram, Tina Louise

life4

Μαζικά εγκεφαλικά προκαλεί ίσως το αγαπημένο από όλα τα κορίτσια της κατηγορίας Lifestyle του newsbeast.gr. Η Tina Louise με τον πιο καυτό λογαριασμό στο Instagram που έχει δει ανθρώπου μάτι κάνει θραύση με τις σούπερ σέξι φωτογραφίες που αναδεικνύουν το καλογυμνασμένο και γεμάτο τατουάζ κορμί της.

life3

5. Το ανερχόμενο αστέρι της ερωτικής βιομηχανίας

life5

Η νεαρή Λιβανέζα δεν προκάλεσε το διαδίκτυο μόνο με τα σέξι καμώματά της αλλά με την ιστορία που υπάρχει από πίσω. Η Mia Khalifa ψηφίστηκε ως η καλύτερη πορνοστάρ και δέχθηκε απειλές για τη ζωή της. Η 21χρονη κατάγεται από το Λίβανο, μετακόμισε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ και στην εφηβεία παρακολουθούσε μαθήματα σε κολέγιο πριν μεταπηδήσει στην ερωτική βιομηχανία, κάτι που δεν έφτασε με χαρά στα αυτιά των Λιβανέζων.

life6

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr