Κυριακή , 18 Σεπτέμβριος 2022

Βρετανία: Ψυχασθενής επιτέθηκε με μαχαίρι σε πολίτες στο Λίβερπουλ – Αρκετοί τραυματίες [βίντεο]

Την κοινωνία του Λίβερπουλ στη Βρετανία τάραξε η επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας επιτέθηκε σε κόσμο με μαχαίρι στη συνοικία Μέρσεϊσαϊντ, λίγα τετράγωνα πιο κάτω από το γήπεδο της Λίβερπουλ, τραυματίζοντας πολίτες, με αρκετούς από αυτούς να μεταφέρονται στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Ένας ύποπτος συνελήφθη από τους αστυνομικούς λίγο αργότερα από το τρομακτικό περιστατικό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στον τόπο του εγκλήματος.

Φώναζε στους περαστικούς κρατώντας το μαχαίρι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της βρετανικής ιστοσελίδας Mirror, η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ κλήθηκε σε έναν δρόμο κοντά στο Άνφιλντ, μετά από αναφορές για έναν άνδρα που φώναζε σε ανθρώπους ενώ ήταν οπλισμένος με το μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό δεν πιστεύεται ότι σχετίζεται με τρομοκρατία και ο ύποπτος πιθανόν αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Liverpool Echo ότι είδε έναν άνδρα με μια «τεράστια μαχαίρα».

Ο ίδιος είπε: «Είδαμε έναν άνδρα με ένα μεγάλο μαχαίρι. Διασχίσαμε το δρόμο και μας προσπέρασε. Περίπου 20 δευτερόλεπτα αργότερα ένας νεότερος τύπος έτρεξε προς το μέρος μας με μαχαιριές στο χέρι. Στη συνέχεια τον είδαμε τον δράστη να περπατάει στο δρόμο μέχρι να μπει σε ένα σπίτι».


Πηγή