Ηλιόπουλος: Έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για τα Εξάρχεια

Ηλιόπουλος: Έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για τα Εξάρχεια

Σε συνέχεια της χθεσινής εκδήλωσης της «Ανοιχτής Πόλης» για την ασφάλεια στην Αθήνα, ο Νάσος Ηλιόπουλος, με σημερινή του ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, επανέρχεται στο θέμα των Εξαρχείων.

«Ο Δήμος Αθηναίων εγκατέλειψε τις πίσω αυλές της Αθήνας. Και το ξέρω καλά αυτό. Γιατί περπατάω στην Αχαρνών, ψωνίζω στη Λιοσίων, ζω στα Κάτω Πατήσια. Και ομολογώ ότι κάθε φορά που κάποιος με ρωτάει με πονηρό ύφος «Î—λιόπουλε, τι λες για την ασφάλεια;», έχω τον πειρασμό να του πω «ÎˆÎ»Î± να πάμε μια βόλτα να σου δείξω»Â», αναφέρει σχετικά.

Και προσθέτει: «Αλλά για να τελειώνουμε με το αστείο ότι η Αριστερά, η Ανοιχτή Πόλη, ο Ηλιόπουλος και ούτω καθεξής έχουν «Î±Î½Î±ÏƒÏ†Î¬Î»ÎµÎ¹Î±» να μιλήσουν για τα Εξάρχεια, ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Τα Εξάρχεια είναι μία από τις γειτονιές μας. Τις γειτονιές της δικής μας Αθήνας. Τις γειτονιές στις οποίες δεν χωράνε φασίστες, οργανωμένα -νόμιμα ή μη- οικονομικά συμφέροντα, σκοτεινές συμμορίες και φανερές διαπλοκές».

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων στις προσεχείς εκλογές, να καταλήγει: «Για μας τα Εξάρχεια από την αρχή είναι μια γειτονιά νεολαίας, ιδεών και τέχνης. Και για να το επιτύχουμε, έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή