Κυριακή , 13 Ιούνιος 2021

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα δώσει αυτόνομα το παρόν στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις

Την απόφαση το «Ποτάμι» να είναι παρών στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ως αυτόνομη δύναμη και ότι το κόμμα του «δεν στηρίζει την συγκεκριμένη κυβερνητική πλειοψηφία που υπάρχει στη χώρα», ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τη Λάρισα στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την τοπική οργάνωση του κόμματος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας για τη στάση του Ποταμιού όταν θα έρθει για ψήφιση στην ελληνική βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «στηρίζουμε την πατρίδα, αλλά δεν στηρίζουμε τους ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ», ενώ εκτίμησε ότι η συμφωνία με την ΠΓΔΜ δεν θα οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές. «Το τελευταίο σφιχταγκάλιασμα του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο δείχνει πως είναι αποφασισμένοι να πάνε μαζί τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο που είναι οι ευρωεκλογές» τόνισε, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά την διαχείριση των «μυστικών κονδυλίων» των υπουργείων, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι «δεν δίνονται με τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται ο έλεγχος τους», για να συμπληρώσει ότι τα κονδύλια αυτά «πολλές φορές υπηρετούν πολιτικές καριέρες όχι εθνικούς σκοπούς».

«Το Υπουργείο Εξωτερικών είναι από τα μόνα υπουργεία που έχει την έγκριση τελικά της βουλής για το που έχει δαπανήσει, αλλά σε όλα τα άλλα υπουργεία όπως είναι το Υπουργείο Άμυνας, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, τα κονδύλια φεύγουν ανεξέλεγκτα» σημείωσε.

localStorage.clear();


Πηγή