Πέμπτη , 8 Δεκέμβριος 2022

Ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την ήττα, σε μεζεδοπωλείο στα Εξάρχεια -Χόρεψε τη «Συννεφιασμένη Κυριακή» [αποκλειστικό βίντεο] | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μεζεδοπωλείο στα Εξάρχεια πήγε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την ήττα του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Ο πρώην πρωθυπουργός σε μια απόφαση της στιγμής, κάλεσε τους συνεργάτες του από το «στρατηγείο» της οδού Λένορμαν όπου είχε εγκατασταθεί όλο το χρονικό διάστημα του προεκλογικού αγώνα, «να τους κεράσει ένα ποτήρι κρασί».

Μόλις άριχσαν να έρχονται τα αποτελέσματα, που προεξοφλούσαν την συντριπτική ήττα, μετέβη στο Ιδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου», απ’ όπου και τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλάκη και έκανε τη δήλωσή του.

Αμέσως μετά, και χωρίς να είναι κάτι προσχεδιασμένο, ο Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από την κόρη του Μαργαρίτα, αλλά και από τη σύντροφό του Γουέντι Κόνελι και την κόρη της, πήγε μαζί με τους συνεργάτες του στο μεζεδοπωλείο «ΤΡΑΤΑ» της οδού Θεμιστοκλέους, στα Εξάρχεια.

Εκεί, βρέθηκαν πολλοί συνεργάτες του που ειδοποιήθηκαν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, όπως οι Δημήτρης Ρέππας, Πωλίνα Λάμψα, Εφη Χαλάτση, Τόνια Αντωνίου, Μιχάλης Καρχιμάκης, Γιαννης Παναγόπουλος, Γιώργος Ελενόπουλος, ο Φίλιππος Σαχινίδης με το γιο του, Σωτήρης Μάνεσης, Θανάσης Σερέπας, Αφροδίτη Παπαθανάση, Αποστόλης Ραφτόπουλος, Κώστας Κουλούρης, Δημήτρης Οικονόμου, Απόστολος Πόντας, Νίκος Ιωσήφ, Ασπα Παπαηλιού, Νίκος Ζιώγας, Λευτέρης Πλασκοβίτης, Ελένη Σταύρου, Δήμητρα Γότη, Βασίλης Νούσιος, Γιώργος Αποστολόπουλος, Βασίλης Κίτσιος, Δημήτρης Σκουρόγιωργας, Λεονάρντο Χριστοδούλου και αρκετοί ακόμη.

Μάλιστα, ο κ. Παπανδρέου δεν δίστασε να… ρίξει και μία ζεϊμπεκιά, χορεύοντας τη «Συννεφιασμένη Κυριακή», τραγούδι που συνήθιζε να χορεύει και ο πατέρας του, Ανδρέας αλλά και σημαδιακό λόγω της ημέρας.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του iefimerida.gr:


Πηγή