Τετάρτη , 5 Οκτώβριος 2022

Σήμερα η ομιλία του Νίκου Αναστασιάδη στον ΟΗΕ

Για τις 16:45 ώρα Κύπρου σήμερα είναι προγραμματισμένη η ομιλία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος θα προσφωνήσει την 77η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στην έδρα του, στη Νέα Υόρκη.

Στη συνέχεια, στις 19.15 το απόγευμα, ώρα Κύπρου, ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, με τον οποίο συναντήθηκε χθες ο Κυριακος Μητσοτάκης, στο Γραφείο του στη Γενική Γραμματεία.

Ακυρώθηκε η συνάντηση Αναστασιάδη-Λαβρόφ στη Νέα Υόρκη

«Εξωφρενικά fake news»: Ο Μητσοτάκης απαντά στον Ερντογάν, τα μηνύματα που στέλνει -Ενημέρωσε τον Γκουντέρες

Το πρόγραμμα Αναστασιάδη

Το σημερινό πρόγραμμα του Νίκου Αναστασιάδη στη Γενική συνέλευση του ΟΗΕ θα ολοκληρωθεί με δείπνο που θα παραθέσουν προς τιμήν του οι ομογενειακές οργανώσεις.

Αύριο, 24 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 ώρα Κύπρου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα δεχθεί τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής (AJC) Ντέιβιντ Χάρις.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν κατά τις επαφές του στη Νέα Υόρκη, ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Παντελής Παντελίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.


Πηγή