Τετάρτη , 6 Δεκέμβριος 2023

Όλγα Γεροβασίλη: Διαψεύδει την ΕΛ.ΑΣ για το γερανοφόρο όχημα στην Ακαδημίας

Η Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, τοποθετήθηκε δημόσια μετά τη διαρροή πως ο γερανός της ΕΛ.ΑΣ που έκανε ελιγμούς ανάμεσα σε πολίτες που διαδήλωναν χθες στο κέντρο της Αθήνας βρισκόταν εκεί για να παραλάβει το αυτοκίνητό της που δέχθηκε επίθεση.

Η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε πως «ουδέποτε το προσωρινώς σταθμευμένο όχημα ασφαλείας μου ακινητοποιήθηκε αλλά μάλιστα αποχώρησε από το σημείο αυτοκινούμενο και μάλιστα νωρίτερα» και συνεχίζει πως «οι εν λόγω «διαρροές, οι οποίες ήδη αναπαράχθηκαν σε ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας μόνο τυχαίες δεν είναι».

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Όλγας Γεροβασίλη

«Υπό το βάρος των σφοδρών αντιδράσεων που προκλήθηκαν από τη δημοσίευση βίντεο με τη δολοφονική επίθεση γερανοφόρου οχήματος της ΕΛ.ΑΣ., νωρίτερα σήμερα (σ.σ. χθες, 16/3) επί της οδού Ακαδημίας, κατά τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση, φέρεται να διατάχθηκε έρευνα από τη ΓΑΔΑ.

Ωστόσο, “αστυνομικές πηγές” διακινούν την παντελώς ψευδή πληροφορία ότι δήθεν το εν λόγω γερανοφόρο όχημα κινούνταν επί της Ακαδημίας για να ανασύρει το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας-ασφαλείας που μου είχε χορηγηθεί και το οποίο δέχτηκε σήμερα επίθεση με θραύση κρυστάλλων. Ουδέν ψευδέστερο.

Ουδέποτε το προσωρινώς σταθμευμένο όχημα ασφαλείας μου ακινητοποιήθηκε αλλά μάλιστα αποχώρησε από το σημείο αυτοκινούμενο και μάλιστα νωρίτερα! Από πότε για ένα τζάμι χρειάζεται γερανός;Οι εν λόγω “διαρροές”, οι οποίες ήδη αναπαράχθηκαν σε ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας μόνο τυχαίες δεν είναι. Συνιστούν, όμως, κινήσεις πανικού της Κυβέρνησης που προσπαθεί να συσχετίσει τα ασύνδετα και για ακόμη μια φορά να αποσείσει τις ευθύνες της.

Αποτελούν δε απόδειξη ότι ακόμη κι αυτή η έρευνα που φέρεται να διατάχθηκε δεν πρόκειται να ρίξει φως στη δολοφονική επίθεση του γερανοφόρου οχήματος αλλά είναι εντελώς προσχηματική, για τη συγκάλυψη του γεγονότος.

Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος για μια κυβέρνηση που έχει χάσει τον έλεγχο. Τους κατανοούμε, όμως, γιατί ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται».


Πηγή