Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Εταιρεία μετέτρεψε λίαρ τζετ σε λιμουζίνα που κυκλοφορεί νόμιμα στο δρόμο

Πίσω στο 2006 μια εταιρεία από το Σικάγο, ονόματι «Exotic Coach», παρουσίασε μια πρωτότυπη λιμουζίνα που βασιζόταν σε λίαρ τζετ. Την φαεινή ιδέα είχαν δυο τύποι, ο εφευρέτης Νταν Χάρις και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Φρανκ ΝτεΆντζελο που ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας την «Limo Jet».

Σήμερα, εκείνο το πρωτότυπο ανήκει στην εταιρεία Jettersetter Inc, που εδρεύει στο Ιλινόις, η οποία το αναβάθμισε και το μετέτρεψε σε όχημα επίδειξης. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το όχημα πληρεί τις προδιαγραφές για να κυκλοφορεί νόμιμα στους δημόσιους δρόμους.

Στην ανανεωμένη εκδοχή της η οποία έκανε το επίσημο ντεμπούτο της στην έκθεση ηλεκτρονικών Knowledge Fest που διεξήχθη τον Αύγουστο στο Ντάλας.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια εταιρεία «το Limo-Jet και η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδίασή του είναι μοναδικά στο είδος τους παγκοσμίως». Λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής της πρωτότυπης κατασκευής δεν γνωρίζουμε. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι κινείται από έναν 8κυλινδρο βενζινοκινητήρα.

Σύμφωνα με την Jettersetter Inc, η λιμουζίνα-τζετ θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ λαμβάνοντας μέρος σε κορυφαίες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς διαφημίζοντας προϊόντα των χορηγών και των συνεργατών της.

localStorage.clear();


Πηγή