Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Η περίεργη ιστορία με τη δολοφονία του ποδοσφαιριστή που του είχαν ακρωτηριάσει τα γεννητικά όργανα

Η υπόθεση της δολοφονίας του Ντάνιελ Κορέα Φρέιτας, του ποδοσφαιριστή της Σάο Πάουλο, του οποίου η σορός βρέθηκε σε θάμνους το βράδυ του Σαββάτου από περαστικούς, αποτελεί ένα από τα κύρια θέματα ενασχόλησης των βραζιλιάνικών media τα τελευταία 24ωρα.

Ένας από τους αστυνομικούς που είδε το πτώμα, είπε: «Από την κατάσταση της σορού προκύπτει ότι ήταν μια πολύ βίαιη κατάσταση. Είχε δύο βαθιά κοψίματα στον λαιμό του, ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένος και του είχαν ακρωτηριάσει τα γεννητικά του όργανα. Ο δρόμος που βρέθηκε είναι σχετικά έρημος και είναι ήδη γνωστός επειδή εκεί… σπέρνουν πτώματα».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Η ανατριχιαστική περιγραφή έδειχνε εξ αρχής ότι το γεγονός έκρυβε κάτι σοβαρό από πίσω. Οι Αρχές βρήκαν τελικά τον δολοφόνο του Φρέιτας, ο οποίος είναι ένας επιχειρηματίας. Ο Έντσον Μπρίτες Τζούνιορ, 38 ετών, υποστήριξε ότι ο 24χρονος προσπάθησε να βιάσει τη γυναίκα του και γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο.

Ωστόσο, κάποιες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, δείχνουν ότι ο ποδοσφαιριστής της Σάο Πάουλο, λίγο πριν δολοφονηθεί, ήταν στο κρεβάτι με τη σύζυγο του δολοφόνου του. Το υλικό αυτό προήλθε από το κινητό τηλέφωνο του θύματος, που έστειλε τις φωτογραφίες σε έναν φίλο του.

Βάσει όλων αυτών, φαίνεται ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθώς ο 38χρονος δεν μπορούσε να… χωνέψει ότι η σύζυγός του κατέφυγε και στην αγκαλιά του ποδοσφαιριστή…

localStorage.clear();


Πηγή