Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κικίλιας: Η τύχη της χώρας θα ήταν διαφορετική αν δεν είχε ανατραπεί ο Σαμαράς

Σε συστράτευση κάλεσε όλους τους Νεοδημοκράτες ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας μιλώντας ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης και της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας το βράδυ του Σαββάτου.

Ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο οποίος έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση και υπογράμμισε ότι η τύχη της χώρας θα ήταν διαφορετική αν δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνησή Σαμαρά.

«Όλοι πρέπει να συστρατευτούν δίπλα στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, που προτάσσει το εθνικό συμφέρον πάνω από το παραταξιακό ή προσωπικό, με σκοπό η χώρα να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει την κρίση και βασική στόχευση οι νέες γενιές να ατενίσουν το μέλλον και πάλι με αισιοδοξία, ύστερα από δύο καταστροφικά χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» τόνισε και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Η κόρνα της λήξης για τη χώρα δεν έχει σφυρίξει ακόμα… όσο και αν κάποιοι προσπαθούν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη βοήθεια όλων μας θα ανακόψει την πορεία καταστροφής, φέρνοντας το χαμόγελο της ελπίδας ξανά στα χείλη όλων των Ελλήνων».


Πηγή