Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μητέρα κλώτσησε την 3χρονη κόρη της για να μην την τραυματίσει το ασανσέρ

Με τρόμο μια γυναίκα από τη Μαλαισία είδε την 3χρονη κόρη της να στέκεται ακριβώς στο σημείο που έκλειναν οι πόρτες ασανσέρ. Για να μην τραυματιστεί στο κλείσιμο, η μητέρα επέλεξε να… κλωτσήσει το παιδί στο κεφάλι, προσπαθώντας στο παρά πέντε να το σώσει απομακρύνοντάς το από το επικίνδυνο σημείο.

Όπως περιγράφει η Daily Mail, η 3χρονη περιφερόταν μπροστά στις πόρτες του ασανσέρ αλλά κοντοστάθηκε ακριβώς στο σημείο που έκλειναν. Καθώς δεν είχαν αισθητήρες, οι πόρτες άρχισαν να κλείνουν με αποτέλεσμα το παιδί να κινδυνεύει.

Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα της έτρεξε φωνάζοντας και για να γλιτώσει την κόρη της από τον κίνδυνο του τραυματισμού την κλώτσησε, στέλνοντάς τη με δύναμη στον τοίχο.

Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας στο συγκρότημα κατοικιών στο Batu Uban στη Μαλαισία και το βίντεο έγινε viral μόλις κυκλοφόρησε online.

«Οι πόρτες του ασανσέρ δεν έχουν αισθητήρες. Μένουν ανοιχτές μόνο αν πατηθεί ένα κουμπί μέσα από τον θάλαμο. Το κοριτσάκι ήταν πολύ τυχερό, παραλίγο να παγιδευτεί στις πόρτες. Η μαμάς της ήταν πολύ γρήγορη και λειτούργησε με ψυχραιμία» ανέφερε φύλακας του κτιριακού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με τον ίδιο η γυναίκα ήταν επισκέπτρια και όχι κάτοικος.

vkkrrmu0 ovfxau05


Πηγή