Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Νουλέζας: Βλέπει «σχέδιο εξόντωσης» του βιαστή της 12χρονης «λόγω της κοινωνικής-πολιτικής του δραστηριότητας»

Για προσπάθεια κάποιων ανθρώπων να βλάψουν τον 53χρονο στον Κολωνό που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη μαθήτρια έκανε λόγο ο Βασίλης Νουλέζας.

Με δηλώσεις του στο iefimerida.gr, ο δικηγόρος του Ηλία Μίχου, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη (11/10) από την ΕΛ.ΑΣ., ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος «δηλώνει και επαναλαμβάνει την πλήρη αθωότητά του» για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό και τόνισε πως «ορισμένα ΜΜΕ και τα social media προκρίνουν και προεξοφλούν βιαστικά την ενοχή του, πριν καν απολογηθεί».

Κολωνός -Νουλέζας: «Ο 53χρονος υποστηρίζει ότι είναι αθώος, ότι του έστησαν μια πλεκτάνη και τον παγίδευσαν»

Κολωνός: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των θείων της 12χρονης -Το ακριβό κινητό που κίνησε τις υποψίες τους

Ακόμη, ο κ. Νουλέζας είπε ότι η «ποικίλη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα, που ενδεχομένως είναι η αιτία προσπάθειας και σχεδιασμού εξόντωσης και παγίδευσής του», φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την αποπομπή της συζύγου του από τη δημοτική παράταξη της οποίας ηγείται ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας - Φωτογραφία: Facebook-Vassilios Noulezas
Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας – Φωτογραφία: Facebook-Vassilios Noulezas

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Νούλεζα για τον 53χρονο κατηγορούμενο της υπόθεσης στον Κολωνό:

Για το ότι ο 53χρονος απειλεί με αποκαλύψεις, εξήγησε: «Δηλώνει και επαναλαμβάνει την πλήρη αθωότητά του. Εξάλλου, η σχηματισθείσα δικογραφία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ό,τι έχει δημοσιοποιηθεί ως τώρα, εννοώ τις υπερβολές και το γεγονός ότι ορισμένα ΜΜΕ και τα social media προκρίνουν και προεξοφλούν βιαστικά την ενοχή του, πριν καν απολογηθεί. Την ανήλικη και την οικογένειά της μόνο τη συνέδραμε και ουδέποτε σκέφθηκε να τη βλάψει με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι πατέρας, σύζυγος και οικογενειάρχης με ποικίλη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα, που ενδεχομένως είναι η αιτία προσπάθειας και σχεδιασμού εξόντωσης και παγίδευσής του, ώστε να εμφανιστεί ως παιδεραστής, παιδοβιαστής και άνθρωπος που δεν σέβεται η γενετήσια ελευθερία όσον αφορά τα ανήλικα παιδιά. Θα καταθέσει την αλήθεια και θα μιλήσει με ονόματα και στοιχεία».

Κληθείς να σχολιάσει εάν εννοεί την οικογένεια της 12χρονης, διευκρίνισε: «Όχι, δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να τον βλάψουν και τον εμφανίζουν έτσι όπως τον εμφανίζουν τα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια πολύ δυσμενής εντύπωση και να υπάρχουν πάρα πολύ επικριτικά σχόλια, έντονη αποδοκιμασία και κατακραυγή, ενώ ενδεχομένως να είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Να σεβαστούμε το τεκμήριο αθωότητας και ότι δεν έχει απολογηθεί».

Σχετικά με το εάν υπήρξε υπήρξε προσπάθεια για να επηρεάσει με κάποιον τρόπο την οικογένεια της 12χρονης, δεδομένων των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, σημείωσε: «Τους συμπεριφέρθηκε άψογα και διαψεύδεται ότι δήθεν η σύζυγός του αποπειράθηκε να τους δωροδοκήσει. Και το γεγονός ότι ήθελαν να τον βλάψουν προσωπικά και οικογενειακά, αποδεικνύεται από την εξέλιξη της συζύγου, η οποία αποπέμφθηκε από τον συνδυασμό του δημάρχου, του κ. Κώστα Μπακογιάννη, πριν ακόμη απολογηθεί ή κριθεί ένοχος. Και άλλους πολλούς συνανθρώπους του έχει βοηθήσει οικονομικά και αυτό θα αποδειχθεί με μάρτυρες και στοιχεία. Θα προταθούν μάρτυρες υπερασπίσεως. Δεν τον ενδιαφέρει η ποινική μεταχείριση όσο να αποδειχθεί η αλήθεια».


Πηγή