Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Οριστικό: Υποψήφιος με την ΝΔ στην Ηλεία ο Δημήτρης Αβραμόπουλος -«Κλείδωσε» στη συνάντηση με Μητσοτάκη

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του πρώην Ευρωπαίου Επιτρόπου και πρώην υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου, στην Ηλία, μετά από συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Mε απόφαση του πρωθυπουργού, ύστερα από συνάντησή στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Ηλείας, στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Αβραμόπουλος: «Επιστρέφω στην κεντρική πολιτική σκηνή -Ο Κ. Μητσοτάκης μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον»

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος συμμετείχε τελευταία φορά ως εκλεγμένος βουλευτής και υπουργός στην κυβένηση Σαμαρά -Βενιζέλου, στη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, στην οποία θήτευσε από τον Ιούνιο του 2013 έως και τον Οκτώβριο του 2014.

Μάλιστα ο κ. Αβραμόπουλος τον περασμένο Φεβρουάριο, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον ΑΝΤ1, είχε αναφέρει για το πολτικό του μέλλον πως « «αποφασίζω να επιστρέψω στην κεντρική πολιτική σκηνή. Υπηρέτησα την Αθήνα ως Δήμαρχος, υπηρέτησα την πατρίδα μου την Ελλάδα ως διπλωμάτης και ως υπουργός, υπηρέτησα την Ευρωπαϊκή Ένωση και είμαι στην φάση της επιστροφής στην πολιτική σκηνή»


Πηγή