Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πολάκης: Συνελήφθη το τσογλάνι που με απειλούσε

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, τη σύλληψη του ανθρώπου που έστελνε απειλητικά μηνύματα στον ίδιο και την οικογένειά του, ανακοίνωσε, με ανάρτησή του στο Facebook.

«Πριν λίγο με ενημέρωσαν ότι συνελήφθη το τσογλάνι που έστελνε απειλητικά τηλεφωνικά μηνύματα σε μένα και στη γυναίκα μου από τον Αύγουστο και σε αλλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τον Οκτώβρη. Ένα ευχαριστώ προς τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής που το έκαναν και να θεωρήσω ότι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτό συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος», ήταν το μήνυμα του οκ. Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Στην ανάρτηση ωστόσο αφήνει και αιχμές και για το εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ένας 30χρονος που συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής, κατηγορούμενος ότι τους τελευταίους μήνες εξύβριζε και απειλούσε, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη και την σύζυγο του.

Την σύλληψη του 30χρονου γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης του στο facebook, ο ίδιος ο κ. Πολάκης, στην οποία ο αναπληρωτής υπουργός ευχαριστεί την Αστυνομία, ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές για το γεγονός ότι η σύλληψη έγινε μετά τις τελευταίες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Πολάκης, αναφέρει επίσης το όνομα του άνδρα που συνελήφθη και το ψευδώνυμό του στο facebook.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος συνελήφθη χτες στην περιοχή της Αττικής και σήμερα ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα σε βάρος του για εξύβριση και απειλή. Αύριο θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.


Πηγή