Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη «εμφάνιση» μετά την εισαγγελική παρέμβαση -Ούτε μια συγγνώμη on camera [βίντεο] | ΕΛΛΑΔΑ

Σιγή ιχθύος τηρεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος όσον αφορά την υπόθεση με το revenge porn, ενώ το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες καταγγελίες εις βάρος του σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας (20/12), τον παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό «έπιασε» η κάμερα του Star την ώρα που κατέβαινε από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, για να μπει στη συνέχεια στο αυτοκίνητό του.

Φυσικά, το βίντεο αυτό διαψεύδει και την όποια φημολογία είχε αναπτυχθεί πριν από κάποιες ώρες πως έχει πάει στο Μεξικό, μαζί με τη σύζυγό του.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εισαγγελική παρέμβαση και για νέα βίντεο -«Ανεπιθύμητος» στην Αλόννησο

Revenge Porn: Η πρόβλεψη του νόμου, οι αλλαγές και το ισχύον καθεστώς -Μιλά στο iefimerida.gr ο ποινικολόγος Γιάννης Γλύκας

Μετά την αρχική αποκάλυψη ότι ο γνωστός παρουσιαστής δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της, ακολούθησαν ανάλογες καταγγελίες και από άλλες γυναίκες. Αυτές καλείται τώρα να διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ύστερα από παραγγελία που έδωσε εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε προηγηθεί σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Συγκεκριμένα, το αδίκημα που ερευνάται, εάν τελέστηκε, είναι αυτό της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Δείτε το βίντεο με το υλικό από σήμερα:


Πηγή