Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Στέλιος Αγγελούδης: Παρουσίασε τους πρώτους 82 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για την Θεσσαλονίκη

Τους 82 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ενόψει των επικείμενων εκλογών για τον δήμο Θεσσαλονίκης παρουσίασε ο Στέλιος Αγγελούδης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης παρουσίασε την ομάδα του σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, την Κυριακή 19 Μαρτίου, σε μια εκδήλωση που είχε αναβληθεί δύο φορές, λόγω του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Στέλιος Αγγελούδης, η ημέρα αυτή «για εμάς είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους του ψηφοδελτίου μας. Του πρώτου μεγάλου κύματος. Το ψηφοδέλτιο της Ομάδας μας, και της νίκης όλων των Θεσσαλονικέων. Στηρίζουμε και καλούμε τον κάθε ενεργό, δημιουργικό και παραγωγικό πολίτη με ειλικρινή διάθεση συνεισφοράς να συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή. Στη μεγάλη ομάδα δημιουργίας που θέλει τη Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια».

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Στέλιου Αγγελούδη
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Στέλιου Αγγελούδη

Σε προγενέστερη ανάρτησή του και προαναγγέλλοντας την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ο κ. Αγγελούδης είχε αναφέρει ότι «η Θεσσαλονίκη και οι άνθρωποί της αξίζουν πολλά περισσότερα και δεν συμβιβάζονται με την σημερινή κατάσταση εγκατάλειψης και χαμηλών προσδοκιών».

Επίσης, είχε στείλει το μήνυμα πως «η Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη ξεκινάει τον αγώνα με στόχο να αλλάξει η πόλη. Με έμπνευση, γνώση και αποφασιστικότητα, χωρίς διαχωριστικές γραμμές».


Πηγή