Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τελευταίο αντίο στα αδέρφια που σκοτώθηκαν με το σκάφος στα Σφακιά

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στα δύο αδέρφια που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα που έγινε στα Σφακιά, όταν σκάφος έπεσε πάνω σε βράχια.

Οι σοροί τους θα βρίσκονται από τις 9:00 το πρωί στο σπίτι τους, στις 11:30 θα μεταφερθούν στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στα Χανιά όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 12.00 και στη συνέχεια η ταφή αναφέρει το flashnews.gr.

Χθες η χανιώτικη κοινωνία αποχαιρέτισε τον τρίτο της παρέας.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χανίων έστειλε συλληπητήριο μήνυμα για την απώλεια των δυο αδερφών που ήταν γνωστοί οδοντίατροι στα Χανιά και αποφάσισε να δώσει τα ονόματα τους στην αίθουσα συνεδριάσεων του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων, καθώς και 400 ευρώ στη μνήμη τους στο  Ορφανοτροφείο  Χανίων.

Πώς έγινε το ναυτικό δυστύχημα

Οι τέσσερις φίλοι είχαν πάει με ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος στην Αγία Ρουμέλη και το βράδυ, μετά από μια στάση στην παραλία Μάρμαρα, κατά την επιστροφή τους στο Λουτρό, περίπου στην 1:30 πμ το σκάφος με μεγάλη ταχύτητα προσέκρουσε σε βράχια στην περιοχή του Φοίνικα, από άγνωστη αιτία.

Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τον τρομερό θόρυβο από την πρόσκρουση του σκάφους ενημέρωσαν τις Aρχές και στο σημείο μετέβησαν από τη Χώρα Σφακίων άντρες του Λιμενικού και στην συνέχεια και πυροσβέστες από το κλιμάκιο Ανώπολης.

Μόλις έφτασαν οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ένας από τους επιβαίνοντες ήταν σοβαρά τραυματισμένος και άμεσα οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στο να τον ανασύρουν. Στη συνέχεια διεκομίσθη στο ιατρείο της Χώρας Σφακίων και από εκεί στο Νοσοκομείο Χανίων με κατάγματα.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια και άλλος ένας φίλος τους.

localStorage.clear();


Πηγή