Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Χαμόγελο του Παιδιού: Βρέθηκαν παιδιά 3, 4 και 9 ετών σε φρικτή παραμέληση, με πληγές από ποντίκια

Μια πραγματικά σοκαριστική ιστορία παραμέλησης παιδιών φέρνει στη δημοσιότητα το Χαμόγελο του Παιδιού.

Οπως γράφει σε tweet, μετά από αναφορά από το Χαμόγελο του Παιδιού από τον Φεβρουάριο, βρέθηκαν παιδιά 3, 4 και 9 χρονών σε φρικτή παραμέληση.

Οπως αναφέρει το Χαμόγελο σε tweet του, τα παιδιά «ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά, οι άνθρωποι μας τους προσφέρουν την φροντίδα και μεταφέρονται στο νοσοκομείο ΚΓ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr τα παιδιά βρέθηκαν σε σπίτι στον Αγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει συλληφθεί η μητέρα των παιδιών.

Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού: «Η μητέρα κακοποιούσε και τον πατέρα»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα».

«Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες», προσέθεσε ο κ. Γιαννόπουλος.


Πηγή