Τρίτη , 11 Αύγουστος 2020

Γλώσσα του Σώματος: Οι κινήσεις που δείχνουν ότι… δεν σε θέλει

Κανείς δεν είπε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εύκολες-εγώ σίγουρα όχι-. Επίσης κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο και το φλερτ, ειδικά στους περίεργους καιρούς που ζούμε. Ωστόσο, είναι νόμος, ότι όσες δυσκολίες και όσα εμπόδια και αν συναντήσεις, αν θέλεις να είσαι με κάποιον, θα το επιδιώξεις ο κόσμος να χαλάσεις. Βέβαια για να φτάσεις μέχρι εκεί, θα πρέπει να βιώσεις και τη γνωστή ταλαιπωρία: “Με θέλει; Δεν με θέλει;”. Σίγουρη, ειδικά στην αρχή δεν μπορείς να είσαι, όπως και για τίποτα στη ζωή αυτή. Παρόλα αυτά, η σοφή γλώσσα του σώματος, αρκετές φορές σε βοηθάει, ώστε να γλιτώνεις από ταλαιπωρία και φυσικά να μη χάνεις το χρόνο σου. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τα βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι θα πρέπει να ψάξεις να βρεις άλλο… αγόρι να στρέψεις το ενδιαφέρον σου. 

Το ψεύτικο χαμόγελο

Έχεις νιώσει ποτέ να είσαι τόσο χαρούμενη που να γελάνε και τα μουστάκια σου; (αν και ελπίζω να κάνεις αποτρίχωση). Ε λοιπόν αυτός δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή, τουλάχιστον όχι όσο είναι μαζί σου. Το χαμόγελό του είναι βεβιασμένο, αμήχανο και μαρτυρά βαρεμάρα και πόνο ψυχούλας. Να σου πω κάτι; Φύγε να μην του γίνεσαι και βάρος. Είσαι κυρία εσύ!

Αυτά τα μάτια ήτανε πλάνα…

Βασικά όχι πλάνα, το βλέμμα ήταν… απλανές! Και για να γίνω πιο κατανοητή: Είτε μιλάει στον παππού του, είτε σε σένα, το βλέμμα του είναι ακριβώς το ίδιο: Απλανές, αχανές, σαν να ταξιδεύει κάπου αλλού! Στο λέω για να το ξέρεις: Όταν ο άλλος σε ποθεί, τα μάτια του πετάνε σπίθες. Διαφορετικά, λυπάμαι αλλά το αγόρι δε γουστάρει.

Δε βλέπει την ώρα…

… για να φύγει! Μακριά σου. Όταν είσαι με αυτόν που θέλεις, τα λεπτά και οι ώρες δεν έχουν σημασία. Ε λοιπόν, γι’ αυτόν έχουν. Κοιτάζει συνέχεια το ρολόι του και δείχνει νευρικός. Θέλει να φύγει και καταπιέζεται. Στο καλό!

Είναι κλειστός…

Και δεν εννοώ σαν άνθρωπος. Ας είναι βασικά δεν μας νοιάζει. Όταν κάθεται απέναντί σου, είναι μαζεμένος και… φοβισμένος. Εκείνος που σε θέλει, κάθεται χαλαρός, και άνετος, χωρίς να τον νοιάζει και ιδιαίτερα να εκτεθεί, γιατί μάλλον αυτό θέλει! Σε περίπτωση λοιπόν που δεις κανένα σταυροπόδι, τρέξε να κρυφτείς.

Διάβασε ακόμη:

Πέρασες την καραντίνα ολομόναχη; Σύντομα θα κάνεις σχέση… Μάθε γιατί

4 φράσεις για να πεις στο σύντροφό σου έπειτα από έναν ομηρικό καυγά


Πηγή