Τρίτη , 20 Απρίλιος 2021

Οnline dating: Τα ολέθρια λάθη που οι περισσότερες γυναίκες κάνουν στα προφίλ τους

Μιας και η πανδημία συνεχίζεται εντυπωσιακά, δυστυχώς, και βρισκόμαστε στο κατώφλι ενός ακόμα lockdown-λες και βγήκαμε και ποτέ- η ψυχολογία και η διάθεση όλων κρέμεται από μία λεπτή κλωστή, και είναι απολύτως λογικό. Βάλσαμο στις ταλαιπωρημένες μας ψυχές το διάστημα αυτό, είναι αναμφισβήτητα το διαδίκτυο και οι σειρές, οι οποίες είχαν χρόνια να γνωρίσουν τέτοιες δόξες.

Σε περίπτωση βέβαια που τις εξάντλησες και αυτές, και θα ήθελες λίγη κανονική κουβέντα με κάποιον άνθρωπο, γιατί όχι και λίγο φλερτ, τα dating apps ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και είναι εδώ για να σου κρατήσουν συντροφιά βάζοντας για λίγο τη μοναξιά σου στην άκρη.

Δεν έχει σημασία τι αναζητάς-από σχέση, μέχρι απλή κουβέντα- το προφίλ σου στα dating apps, οφείλει να είναι προσεγμένο, γιατί μόνο έτσι θα το προσέξουν και οι κατάλληλοι. Και η αλήθεια είναι ότι πολλοί από εμάς, για να μην πω οι περισσότεροι, πέφτουμε στην παγίδα του να είμαστε «κουλ» ή «ξεκάθαροι» με αποτέλεσμα να κάνουμε αμέτρητα λάθη, τα οποία πιθανόν να μας στοιχίζουν μελλοντικούς συντρόφους ή έστω φίλους.

Ποια είναι όμως αυτά τα λάθη, ή για την ακρίβεια ατάκες, οι οποίες θεωρούνται πολύ λάθος για το dating προφίλ σου; Πάρε μία γεύση παρακάτω:

Η φωτογραφία:

Λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει, και αυτή η πρώτη εντύπωση είναι η φωτογραφία σου. Προσπάθησε να είναι καθαρή και αντιπροσωπευτική. Δηλαδή αν σε όλη σου τη ζωή ήσουν μελαχρινή και έγινες για δέκα μέρες ξανθιά πάνω στην τρέλα σου, καλό θα ήταν να μην βάλεις φωτογραφία από τις δέκα αυτές μέρες. Νομίζω κατάλαβες τι θέλω να πω…

Διάβασε περισσότερα στην παρακάτω gallery:


Πηγή