Κυριακή , 1 Μάιος 2022

Τελικά, για ποιο λόγο ένας άντρας θα σου δώσει το like του; Ρωτήσαμε και μάθαμε

Τώρα περισσότερο από ποτέ, η θέση των social media εδραιώνεται μιας και η επαφή διά ζώσης, βρίσκεται στην αναμονή. Οπότε, φλερτ και κουβέντες γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Bέβαια τα πράγματα και δη οι άντρες έχουν πια πονηρέψει. Τα πρώτα χρόνια ήξερες ότι αν σου δώσει το like του, του αρέσεις και θα σου στείλει μήνυμα. Πλέον δεν είναι έτσι, μιας και τα αγαπητά μας αγόρια έχουν αρχίσει να σκέφτονται πιο… σφαιρικά. Ρωτήσαμε και μάθαμε λοιπόν, για ποιους λόγους ένας άντρας θα σου δώσει το like του, και τις απαντήσεις, σίγουρα δεν τις περίμενες.

Η μέθοδος…

«Για μένα είναι ένας τρόπος να φλερτάρω, ελπίζοντας έπειτα από απανωτά like να μου στείλει αυτή. Ναι είναι λίγο περίεργος, αλλά είμαι ντροπαλός. Τι να κάνω;

Το προφανές

«Υπάρχουν πολλές γυναίκες στις οποίες πατάω like, και οι οποίες σαφώς μου αρέσουν. Μου αρέσουν τόσο για να παρατηρώ τις φωτογραφίες τους, αλλά όχι για να τους στείλω μήνυμα. Απλό»!

Το γλυκούλι

«Κάνω like σε όλους και ειδικά στις κοπέλες. Έχω τρεις αδερφές και ξέρω από πρώτο χέρι την προσπάθεια που κάνουν για μία καλή φωτογραφία και την αγωνία η… προσπάθεια να ανταμειφθεί. Οπότε γιατί να τους στερώ τη χαρά αυτή;»

Το δούναι και λαβείν

«Πατάω like για να μου το ανταποδώσουν. Και κακά τα ψέματα, οι γυναίκες ασχολούνται πολύ περισσότερο με το Instagram σε σχέση με τους άντρες.»

Υπάρχει και αυτό

«Αν στη φωτογραφία υπάρχει ζωάκι, θα πατήσω like έτσι κι αλλιώς. Τις περισσότερες φορές μπορεί να μη δω καν αν το πρόσωπο είναι αγόρι ή κορίτσι.»

Το κλασικό

«Το παραδέχομαι. Το κάνω για να ζηλέψει η κοπέλα μου!»

Το μεγαλόψυχο

«Όταν μία κοπέλα είναι καυτή και σέξι, θεωρώ χρέος μου απέναντί της να της το υπενθυμίσω. Ο μόνος τρόπος λοιπόν, είναι το like. Προφανώς και το δίνω!»


Πηγή