Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Πότε πρέπει να ανεβάσεις το πρώτο post με τον αγαπημένο σου στο Instagram

Πριν μερικά χρόνια, κάθε φορά που κάναμε μία σχέση, το κοινοποιούσαμε στο Facebook, αλλάζοντας το relationship status μας από «Ελεύθερη» σε «Σε σχέση». Αυτό αποτελεί παρελθόν αφού κάθε χρόνο νέες εφαρμογές και μέσα κοινωνικής δικτύωσης εισέρχονται για τα καλά στις ζωές μας.

3 ψέματα που λέμε όλοι πριν το πρώτο ραντεβού

Η εποχή του Instagram

Zούμε αναμφίβολα στην εποχή του Instagram αφού είναι με διαφορά η δημοφιλέστερη και πιο αγαπητή πλατφόρμα των νέων. Εκεί επιλέγουμε να κοινοποιούμε στιγμιότυπα τις καθημερινότητάς μας, δείγμα της δουλειάς μας και προσωπικές μας στιγμές. Σαν αποτέλεσμα τα ζευγάρια εν έτει 2021, ανακοινώνουν τη σχέση τους μέσω κοινών Instagram posts και stories.

Πότε «πρέπει» να ποστάρεις φωτογραφία στα social media με τον αγαπημένο σου;

Αρχικά να πω ότι αυτό είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Ο κάθε άνθρωπος καλό είναι να δημοσιεύει στιγμές με τον σύντροφό του μόνο όταν το θέλει και νιώθει έτοιμος. Ένα καλό διάστημα ωστόσο για να περιμένεις πριν κάνεις το πρώτο σας κοινό post είναι οι 3 μήνες.

Τσακωμοί στις διακοπές: Πώς θα αντιμετωπίσεις ό,τι μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση

Εγώ προσωπικά θα σε συμβούλευα να πράξεις όπως νιώθεις. Αν θέλεις να ποστάρεις φωτογραφία με το date σου ακόμη και στον ένα μήνα, καν΄το. Πάντα θα βρεθεί κάποιος να σχολιάσει αρνητικά και κακοπροαίρετα οπότε εσύ το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αδιαφορείς για τα κακόβουλα σχόλια.

Πηγή κεντρικής: pexels.com


Πηγή