Παρασκευή , 24 Μάιος 2024

10 απαίσιες ατάκες που έχουμε ακούσει στο φλερτ

Μας αρέσει πολύ να ακούμε ιστορίες για φλερτ επιτυχημένα ή αποτυχημένα. Η αλήθεια είναι ότι οι ιστορίες είναι ανεξάντλητες και πάντα βρίσκουμε ενδιαφέρον σε αυτές. Κάποιες από αυτές μπορεί να είναι αστείες, κάποιες κάπως εκνευριστικές ή πρωτότυπες, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κατέληξαν στον σκοπό τους. Γιατί, αν το καλοσκεφτείς ο λόγος που φλερτάρουμε είναι για να βγούμε ραντεβού ή τουλάχιστον αυτός θα έπρεπε να είναι. Εμείς από την πλευρά μας μιλήσαμε με πέντε γυναίκες και πέντε άντρες και μας είπαν τις χειρότερες ατάκες που έχουν ακούσει στο φλερτ και κάπως έτσι επιβεβαιώσαμε αυτό που, ήδη, γνωρίζαμε ότι το κακό φλερτ είναι άφυλο.

Χριστίνα, 32

Μπαίνω σε ένα μπαρ και προσπαθώ να βρω χώρο να καθίσω, διότι είχε αρκετό κόσμο. Το βλέπει αυτό ο τύπος που καθόταν γύρω από τη μπάρα και με πιάνει και μου λέει: «Όπα, όπα. Τι είναι δεν βρίσκεις θέση; Πού θες να κάτσεις; Πες μου και θα γίνει θα τους πετάξω όλους από τη μπάρα, αρκεί να είσαι όπως θέλεις». Απαντάω: «Καλά, κρίνα είναι. Μην μπαίνεις σε τόσο κόπο θα βρω μια θέση». Όντως βρήκα και έρχεται με κάτι σφηνάκια και του λέω ευχαριστώ και μου λέει «Τον Θεό που είχε σχέδιο να γνωρίσω την ομορφιά σου». Ναι, η αλήθεια είναι πως αυτός ήταν το πλάνο της όποιας ομορφιάς, ένα σφηνάκι κέρασμα.

Μαρία, 29

Είχα πάει σε ένα μπαρ με μία φίλη μου και έρχεται ένας τύπος από Εκάλη, όπως μας είπε ξανά και ξανά. Το ζήτημα είναι πως δεν δεχόταν και πολύ το όχι. Με αποτέλεσμα να τον δει ο μπάρμαν και να θέλει να παρέμβει, τον βλέπει αυτός και με ξαναρωτάει αν θέλω να φύγω με το ακριβό του αυτοκίνητο με προορισμό του το ακριβό του τζακούζι, που έλεγε ότι με είχε κάνει, ήδη, εικόνα για το πόσο καλά θα ήταν. Του λέω ότι δεν θέλω να γνωριστούμε καλύτερα και μου λέει «Εντάξει, μείνε με το αμάξι του μπάρμαν», ενώ παράλληλα είπε στη φίλη μου που ήμασταν μαζί ότι είναι τόσο ενοχλητική, όσο τα κορίτσια που μοιράζουν φυλλάδια.  Όλα λάθος! Έτσι είναι όμως οι ξιπασμένοι λεφτάδες. 

Έλενα, 25

Είναι γύρω στις οχτώ το απόγευμα και περιμένω στο περίπτερο με την κολλητή μου να πάρω τσιγάρα και έρχεται ένας τύπος και μου λέει: «Ωραία μάτια». Να σου πω εδώ ότι ήταν πράγματι πολύ όμορφος. «Ευχαριστώ» απαντάω και συνεχίζει: «Και τα δικά μου μάτια μού λέει είναι ωραία». Συμφωνώ και εγώ σε αυτό και συνεχίζει λέγοντας: «Φαντάζεσαι τι παιδιά μπορώ να σου κάνω». Δεν το φαντάστηκα ποτέ είναι η αλήθεια και ας είχε και μία βάση, γιατί μάλλον θα κάναμε ωραία παιδιά. Ωστόσο, μετά δεν θα ένιωθα εντάξει με εμένα, οπότε δεν άλλαξα τα σχεδία μου, πήγα για ποτό για την κολλητή μου.

Πηνελόπη, 36

Ήμουν στο γυμναστήριο και έκανα το πρόγραμμά μου. Κάποια στιγμή με πλησιάζει ο γυμναστής και μου λέει «Πώς πάει;» απαντάω με φυσικότητα «Καλά» και μου λέει «Δεν σε βλέπω να έχεις ιδρώσει». Και απαντάω με φυσικότητα «Όχι ακόμη» και μου λέει «Καλά αυτό λύνεται εύκολα, θα το κανονίσω εγώ.  Να έρθω να σε κάνω μούσκεμα στον ιδρώτα». Η αλήθεια είναι πως μούσκεμα δεν έγινα, αλλά ένα κοκκίνισμα από την αμηχανία που μου προκάλεσε το έπαθα. Επίσης, είχαμε μιλήσει μόνο δύο-τρεις φορές, δεν μου έβγαζε καν πρόγραμμα.

Σοφία, 27

Το ξέρω χρόνια το συγκεκριμένο αγόρι και η αλήθεια είναι ότι είναι και αρκετά εμφανίσιμος. Παράλληλα, ίσως είναι ο ορισμός του μετροσέξουαλ, ξέρεις μαλλιά με ζελέ, ενίοτε ισιωμένα και φυσικά ξυρισμένος. Και γυρνάει και μου λέει: «Πότε θα καταλάβεις, ότι είναι μονόδρομος να είμαστε μαζί; «Με βλέπεις πως είμαι; Είμαι αυτός που μπορεί να σταθεί δίπλα σου». Και ρωτάω απορημένη «Πώς είσαι τόσο σίγουρος;» και μου απαντάει «Την προηγουμένη φορά που περπατούσαμε μαζί, γυρίσανε όλα τα τραπέζια και μας κοιτούσαν. Μαζεύουμε όλη τη λάμψη και όλα τα πάνω μας. Είμαστε τέλειοι». Άσε τη μαζεύω και μόνη μου, στο τέλος θα τσακωθούμε για τη λάμψη μας.

 

 


Πηγή