Δευτέρα , 8 Αύγουστος 2022

5 άσχετα με την εμφάνιση πράγματα που ένας άντρας θα προσέξει πάνω σου

Μπορεί να λέμε ότι οι άντρες είναι οπτικά όντα αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία που μπορεί να τον τραβήξουν σε μία γυναίκα που έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα και την προσωπικότητα. Και μάλιστα, κάποιες φορές περισσότερο και από την εμφάνιση. Εδώ σου έχω τα 5 βασικά. 

1. Το περπάτημα: Ο τρόπος που μία γυναίκα περπατά και κινείται μέσα στο χώρο είναι πολύ βασικό για να γοητεύσει και να στρέψει πάνω της την προσοχή. Πόσες φορές άλλωστε δεν έχει τύχει κι εσύ να παρατηρήσεις μία γυναίκα η οποία διαθέτει αέρινο και σίγουρο βήμα, χωρίς καν να θεωρείται καλλονή; Προσοχή, δεν εννοούμε να περπατάς σαν μοντέλο και να φοράς αποκλειστικά και μόνο 15ποντα για να μπορέσεις να έχεις το βάδισμα γαζέλας που όλες ονειρεύονται, διότι αν δεν είσαι εξοικειωμένη με τα τακούνια, τότε πολύ πιθανόν να τη φας την τούμπα σου και απλά να γίνεις ρεζίλι! Το θέμα εδώ έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και φυσικά το κατάλληλο παπούτσι! Δοκίμασέ το και να είσαι σίγουρη ότι κανένας δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου!

2. Τη φωνή: Εντάξει σίγουρα δεν διαθέτουμε όλες σέξι και ταυτόχρονα βραχνή και λάγνα φωνή, όπως φυσικά δεν διαθέτουν και όλοι οι άντρες φωνή ραδιοφωνικού παραγωγού! Το ζητούμενο εδώ δεν είναι να αλλάξις τη φωνή σου για να είναι σέξι, διότι με αυτό τον τρόπο το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ακούγεσαι αστεία και ψεύτικη. Το θέμα λοιπόν, και αυτό φυσικά που αρέσει και στους άντρες, είναι να μην τσιρίζεις και να μην πιάνεις υπερβολικά υψηλές νότες ξεκουφαίνοντάς τους! Οι άντρες σιχαίνονται τις γυναίκες με τις πολύ τσιριχτές φωνές και είναι ικανοί να τις απορρίψουν γι’ αυτό και μόνο το λόγο!

3. O τρόπος που χορεύει: Ναι φυσικά και δεν χρειάζεται να είσαι ο Φώτης Μεταξόπουλος σε συνδυασμό με τη Φοντάνα, αλλά το να ξέρει μία γυναίκα να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής είναι πολύ βασικό πράγμα ώστε να μπορέσει να γοητεύσει και γενικά να τραβήξει την προσοχή ενός άντρα. Δεν εννοούμε φυσικά να αρχίσεις τις περίτεχνες φιγούρες και τις στροφές στον αέρα, γιατί έτσι μόνο περίγελος μπορείς να γίνεις, αλλά προσπαθήσε να εναρμονιστείς με την μουσική και τους ήχους της και δώσε μεγάλη βάση στο κούνημα των γοφών! Μην γίνεις φυσικά Miley Cyrus, δεν το θέλουμε αυτό, απλά να ξέρεις, ότι ο αισθησιακός χορός πάντα τραβάει την προσοχή και παίζει σημαντικό ρόλο!

4. Το γέλιο: Σε ποιον αρέσουν οι ξινομούρες; Σε κανέναν απολύτως! Η διαχωριστική γραμμή βέβαια, σε ότι έχει να κάνει με το γέλιο είναι πολύ λεπτή, διότι αν δε σκάει το χειλάκι είσαι ξενέρωτη και αν κακαρίζεις είσαι χαζοχαρούμενη και ενοχλητική! Το μυστικό είναι να διατηρήσεις μία μέση κατάσταση, που θα περιλαμβάνει ένα γάργαρο και ειλικρινές γέλιο που να μην ακούγεται καταπιεσμένο αλλά και να μην σπάει νεύρα και… τύμπανα! Γέλα λοιπόν με την ψυχή σου και μη φοβάσαι μήπως τραβήξεις την προσοχή γιατί θα είναι για καλό! Οι άντρες λατρεύουν τις άνετες και έξω καρδιά γυναίκες!

5. Την μυρωδιά: Αν μας ρωτάς, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο για μία γυναίκα, από το να της πει κάποιος ότι μυρίζει ωραία! Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά και μόνο αυτή η φράση είναι ικανή να κάνει όλα τα υπόλοιπα, σχετικά με κορμί, στήθος, μάτια να φαντάζουν το λιγότερο ασήμαντα! Για κάποιο περίεργο λόγο οι άντρες έχουν ιδιαιτέρως αναπτυγμένη την αίσθηση της όσφρησης, κάτι σαν σκύλοι ένα πράγμα, με αποτέλεσμα να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο αν θα τους γοητεύσει μία γυναίκα ή όχι! Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μας μένει πάντα από έναν άνθρωπο είναι η μυρωδιά του. Τυχαίο; Οπότε φρόντισε να μοσχοβολάς ανά πάσα ώρα και στιγμή, γιατί δεν ξέρεις πότε θα συναντήσεις τον έρωτα!


Πηγή