Κυριακή , 18 Απρίλιος 2021

5 σκέψεις που σίγουρα θα κάνεις όταν συναντήσεις τυχαία τον πρώην σου

Σε περίπτωση που παρακολουθείς Survivor σίγουρα υπέπεσε στην αντίληψή σου η σατανική κίνηση της παραγωγής να ρίξει στη… μάχη τον πρώην της Μαριαλένας, της παίκτριας των «Μπλε» που μάλιστα θεωρείται και φαβορί. Η 25χρονη γυμνάστρια όπως ήταν φυσικό αιφνιδιάστηκε βλέποντας μπροστά της τον άνθρωπο με τον οποίο χώρισε 5 μόλις μήνες πριν, με αποτέλεσμα η αντίδρασή της να μην είναι και η πιο ψύχραιμη.

Απολύτως λογικό θα σου πω εγώ, διότι δεν φτάνει που έχει να αντιμετωπίσει την πείνα, το κρύο και τις κακουχίες, έχει τώρα να συναναστρέφεται και έναν άνθρωπο με τον  οποίο όπως δήλωσε δεν χώρισε και υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση η παραγωγή τον πέτυχε τον στόχο της και όλοι παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τη συνύπαρξη των δύο πρώην συντρόφων.

Αλήθεια όμως, αν συνέβαινε σε σένα κάτι αντίστοιχο πώς θα αντιδρούσες; Και δεν εννοώ να είσαι στο Survivor, αλλά να βγάλεις βόλτα τον σκύλο σου και να τον δεις μπροστά σου!

Παρακάτω λοιπόν σου έχω 5 βασικές σκέψεις που θα κάνεις την κρίσιμη αυτή στιγμή!

«Θα λιποθυμήσω»: Ναι το σκέφτεσαι και το νιώθεις να έρχεται. Ευτυχώς οι φορές που νιώθουμε ότι θα λιποθυμήσουμε είναι εντέλει πολύ λιγότερες από αυτές που όντως το κάνουμε. Τελοσπάντων πάρε βαθιές ανάσες και ηρέμησε!

Διάβασε περισσότερα στην παρακάτω gallery:

 

«Είδες τελικά η μοίρα;»: Δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά σε περίπτωση που ο χωρισμός σας είναι οριστικός, μάλλον το ζήτημα έχει να κάνει περισσότερο με τύχη παρά με μοίρα. Αν μάλιστα δεις και εκείνον εξίσου σοκαρισμένο, μάλλον δεν το είχε σχεδιάσει κιόλας.

«Σήμερα βρήκα να βγω έξω στο μαύρο μου το χάλι;»: Πρέπει να αποφασίσεις. Ή θα πηγαίνεις παντού υπερπαραγωγή, ή θα συμβιβαστείς με το ότι τα καλύτερα θα σε περιμένουν όταν φοράς τρύπια φόρμα και κάλτσα με πλαστική παντόφλα. Είναι νόμος και δεν θα τους αλλάξουμε εμείς τώρα. Σε κάθε περίπτωση αυτό να σου γίνει μάθημα και έστω να χτενίζεσαι όταν βγαίνεις από το σπίτι. Έστω.

«Κι αυτός βέβαια τα χάλια του έχει. Του λείπω!»: Ακόμα κι αν μοιάζει με τον Brad Pitt στα Oscars, στα δικά σου μάτια θα φαίνεται βασανισμένος και ταλαιπωρημένος. Είναι μάλλον μηχανισμός του οργανισμού για να μην ξανακυλήσει στον έρωτα. Αν αποδίδει, καλώς κάνεις και τον εφαρμόζεις.

«Σιγά μη μιλήσω εγώ πρώτη. Αυτός ήρθε στη γειτονιά μου»: Και ως γνωστόν αυτό είναι νόμος όταν ζεις… στην Άγρια Δύση! Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορείς να το παίξεις υπεράνω και να μιλήσεις πρώτη. Πίστεψέ με, θα νιώσεις πολύ ωραία. Αν καταφέρεις και διατηρήσεις βέβαια τις αισθήσεις σου.


Πηγή