Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Συμβουλές για να του ανεβάσετε την ερωτική διάθεση!

Συμβουλές για να του ανεβάσετε την ερωτική διάθεση!

Τα οικονομικά προβλήματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι σε καθημερινή βάση, αλλά και το άγχος είναι οι κυριότερες αιτίες που δεν έχουμε διάθεση για ερωτική επαφή.

Ένα στα πέντε ζευγάρια στην Αμερική, παρουσιάζει πρόβλημα στον ερωτικό τομέα, σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές.Και ενώ μέχρι σήμερα υπήρχε η πεποίθηση ότι οι γυναίκες έχουν χαμηλή διάθεση για ερωτική επαφή, τους τελευταίους μήνες ολοένα και περισσότεροι άνδρες έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το γυναικείο φύλο, και κατ’ επέκταση για την σεξουαλική επαφή.

AdTech Ad

Όσο υπάρχει η οικονομική αβεβαιότητα αλλά και η έλλειψη εργασίας ,σύμφωνα με τους ψυχολόγους και τους σεξολόγους, τόσο περισσότερο ο άντρας επηρεάζεται ψυχολογικά με αντίκτυπο την σεξουαλική του ζωή.
Εάν εσείς θέλετε να ανεβάσετε την λίμπιντο του συντρόφου σας ή του συζύγου σας, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Καταρχήν θα πρέπει να συζητάτε μαζί του για ότι τον απασχολεί. Με στοργικό τρόπο προσπαθήστε να τον προσεγγίσετε και τονίστε πάνω απ όλα ότι θα είστε δίπλα του ανά πάσα ώρα και στιγμή για οτιδήποτε θελήσει. Κάντε τον να νιώσει οικεία μαζί σας, χωρίς να του μιλάτε απότομα. Η γλυκιά ομιλία σας είναι σίγουρο ότι θα τον φέρει πιο κοντά σας. Θα πρέπει επίσης να του δώσετε να καταλάβει ότι για εσάς είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος. Έτσι μόνο θα σας ανοιχτεί και θα σας μιλήσει για οτιδήποτε τον απασχολεί. Μετά από λίγο να ξέρετε ότι θα έρθει πρώτος και θα σας πει το πρόβλημά του. Μόλις λύσετε από κοινού αυτό που τον απασχολεί να είστε σίγουρος, ότι θα έρθει πιο κοντά σε σας. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η ερωτική επαφή είναι και εγκεφαλική.

Κάντε αποχή! Τι εννοούμε; Για ένα μήνα καλό θα είναι να μην δείξετε ότι αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η ερωτική επαφή. Έτσι όλο αυτό το διάστημα θα έρθετε πιο κοντά με άλλους τρόπους. Για παράδειγμα, επιλέξτε να κάνετε περιπάτους ή βόλτες ή σινεμά. Η ανάγκη για ερωτική επαφή με τον καιρό θα γίνει πιο έντονη και μάλιστα θα αποκτήσει μία πιο σημαντική έννοια και για σας και για τον έτερον σας ήμισυ!

Κάντε του ένα χαλαρωτικό μασάζ! Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει ένα ωραίο μασάζ, αυξάνει την σεροτονίνη και την ντοπαμίνη, ενώ μειώνει τα επίπεδα ορμόνης που συνδέεται με το άγχος και το στρες. 2 φορές την εβδομάδα κάντε ένα τέλειο μασάζ στον σύντροφό σας. Δεν θα αποτελέσει μόνο μία αισθησιακή εμπειρία, αλλά θα τον βοηθήσει να χαλαρώσει..έτσι θα του δώσετε το βήμα να πάρει τα πάνω του και να σας δει με άλλο…πιο ερωτικό μάτι!

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr