Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Τα μυστικά που οι γυναίκες δύσκολα αποκαλύπτουν στο σύντροφό τους

Τα μυστικά που οι γυναίκες δύσκολα αποκαλύπτουν στο σύντροφό τους

Κατά βάθος, όμως, θα ήθελαν να τα γνωρίζουν!

Οι γυναίκες είναι γνωστό πώς είναι πολύ ανοιχτά και ομιλητικά πλάσματα, συγκριτικά με τους άντρες. Γι’ αυτό λοιπόν μπορεί να σας εκπλήξει το γεγονός ότι δεν έχουν μόνο οι άντρες, αλλά και οι γυναίκες μυστικά!

Υπάρχει πάντα ένα μυστήριο σε μια γυναίκα, το οποίο ένας μόνο άντρας μπορεί να ανακαλύψει. Δυστυχώς όμως λίγοι είναι εκείνοι που τα καταφέρνουν!

Εδώ είναι μερικά γυναικεία μυστικά, που ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

Θέλουμε οι άντρες να παίρνουν πρωτοβουλίες

Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δεν μας αρέσει να φροντίζουμε συνέχεια εμείς τον άλλον, να κάνουμε σχέδια και να τα κάνουμε σχεδόν όλα μόνες μας. Θέλουμε οι άντρες να παίρνουν πρωτοβουλίες. Παρόλο που δεν το λέμε, θα θέλαμε να αναλαμβάνατε ορισμένες δύσκολες ή βαρετές υποχρεώσεις και να μας εκπλήσσετε. Όταν ένας άνθρωπος παίρνει πρωτοβουλίες σημαίνει ότι συμμετέχει.

Κάντε το όσο πιο συχνά μπορείτε. Δεν έχει σημασία τι είδους πρωτοβουλία θα είναι αυτή – μπορεί να είναι η λίστα για το σουπερμάρκετ ή η προετοιμασία ενός δείπνου ή ακόμα και ο προγραμματισμός των επόμενων κοινών διακοπών.

Θα θέλαμε να μας εκπλήσσετε πιο συχνά

Όλες οι γυναίκες τρελαίνονται για τις εκπλήξεις! Ακόμα και μια μικρή απροσδόκητη σαχλαμάρα μπορεί να εντυπωσιάσει μια γυναίκα και να την κάνει να αισθανθεί ξεχωριστή. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο ακριβό δώρο. Δείξτε απλά το ενδιαφέρον και την αγάπη σας με κάτι απλό. Άλλωστε μην ξεχνάτε, ότι οι γυναίκες αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κάνετε για να είμαστε ευτυχισμένες, οπότε σίγουρα θα ανταμειφθείτε.

Θέλουμε να είστε ειλικρινείς

Ο καθένας θέλει ο σύντροφός του να είναι ανοιχτός και ειλικρινής, όποιο κι αν είναι το θέμα που τον απασχολεί. Πολύ δύσκολα μπορεί να ξεγελαστεί μια γυναίκα. Μπορεί να συγχωρούμε πολλά πράγματα, αλλά όχι τα ψέματα. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι γι’ αυτό είναι τα προβλήματα: για να τα μοιραζόμαστε, να τα συζητάμε και να τα λύνουμε από κοινού.

Παρατηρούμε και καταλαβαίνουμε την γλώσσα του σώματος

Οι γυναίκες είναι γνωστό ότι έχουμε την έκτη αίσθηση, ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις. Παρατηρούμε και αναλύουμε πάντα όλες τις μικρές λεπτομέρειες σε ένα άλλο πρόσωπο και ανάμεσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο σύντροφός μας. Μόλις παρατηρούμε κάτι ύποπτο, αυτό αρχίζει να μας ενοχλεί, αν και μπορεί να μην έχουμε καν επίγνωση του τι μας ενοχλεί.

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά την φράση «θα βγω με τα παιδιά»

Αυτό είναι άλλο ένα μυστικό που λίγοι άνδρες γνωρίζουν. Πολλές γυναίκες στην πραγματικότητα συμφωνούν με την φράση «θα βγω με τα παιδιά». Καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι ο σύντροφός μας χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό του και είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να τον περνά με τους φίλους πίνοντας μπύρα, βλέποντας έναν αγώνα ή παίζοντας κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι να μην το κάνετε, όταν η καλή σας αισθάνεται παραμελημένη, ενώ εσάς το μόνο που σας νοιάζει είναι να βγείτε με τα παιδιά!

Θέλουμε οι φίλοι σας να μας συμπαθούν

Καμία γυναίκα δεν θα το παραδεχτεί δυνατά, αλλά έτσι είναι. Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικά πρόσωπα για τον καλό μας, οπότε θέλουμε να τα πηγαίνουμε κι εμείς καλά μαζί τους. Ξέρουμε άλλωστε ότι σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σας, οπότε πρέπει να το εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας, φυσικά.

Χρειαζόμαστε χώρο

Και δεν εννοούμε σε τ.μ. αλλά χώρο και χρόνο για τον εαυτό μας. Αν ποτέ η σύζυγος ή φίλη σας σας πει ότι χρειάζεται χώρο, δεν χρειάζεται να πάρετε το αυτοκίνητο και να φύγετε για ώρες από το σπίτι. Αυτό που χρειάζεται είναι να καταλάβετε ότι έχει κι άλλα σημαντικά πράγματα να διευθετήσει.

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr