Αντετοκούνμπο: Φέτος είμαι λιγότερο... επίμονος, θυσιάζομαι για τους συμπαίκτες μου

Αντετοκούνμπο: Φέτος είμαι λιγότερο… επίμονος, θυσιάζομαι για τους συμπαίκτες μου

Για τις αλλαγές στο τρόπο παιχνιδιού του μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Μετά τη νίκη των Μπακς επί των Μπουλς με 126-96 ο Greek Freak ανέφερε ότι φέτος είναι λιγότερο «επίμονος».

«Το παιχνίδι μου είναι λιγότερο.. επίμονο. Είμαι ανταγωνιστικός και προσπαθώ να σκοράρω απέναντι σε όλους. Αλλά στο τέλος της ημέρας μετράει η νίκη και να το βάλεις στο παιχνίδι τους συμπαίκτες σου. Να… θυσιαστείς γι’ αυτούς.

Πλέον βλέπω πολλά κορμιά μπροστά μου, βλέπω την άμυνα να προσαρμόζεται πάνω μου. Θέλω να μπαίνω στη ρακέτα, να νιώθω το παιχνίδι. Αλλά οι συμπαίκτες μου είναι ανοικτοί και θέλω να τους βρίσκω. Όπου και αν κοιτάξω υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βάλουν τρίποντα. Αισθάνομαι άνετα είτε παίζω με τον βασικό κορμό, είτε με τους αναπληρωματικούς», δήλωσε ο σούπερ σταρ των «ελαφιών».

O δύο φορές MVP αναφέρθηκε και στη φιλοσοφία που έχουν αναπτύξει οι Μπακς: «Αισθάνομαι καλά που είμαστε ένα οργανισμός που θέλει να κερδίζει. Και το γεγονός ότι οι συμπαίκτες μου το διασκεδάζουν. Μολονότι κερδίζουμε ένα ματς με 30 πόντους διαφορά, για τρίτη φορά φέτος, θέλουμε και άλλο».

Τέλος ο Αντετοκούνμπο μίλησε και για τον κορονοϊό και το αυστηρό πρωτόκολλο ασφαλείας του ΝΒΑ: «Η λίγκα κάνει καλή δουλειά για να μας προστατέψει. Είμαστε ενήλικες και πρέπει να προσέχουμε. Πρέπει να προσέχουμε ο ένας τον άλλον, γιατί ό,τι και να κάνουμε μπορεί να βλάψει την ομάδα και την οικογένειά μας. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, σε δύο, τρεις, τέσσερις μήνες όλο αυτό θα έχει τελειώσει».
Πηγή