Σάββατο , 13 Απρίλιος 2024

Προς πώληση η Λίβερπουλ: Επιβεβαίωσαν τη φημολογία οι ιδιοκτήτες της -«Με το κατάλληλο αντίτιμο»

Η Fenway Sports Group, ιδιοκτήτρια εταιρεία της Λίβερπουλ, ήρθε να ρίξει τη «βόμβα», καθώς επιβεβαίωσε ότι η ομάδα είναι προς πώληση.

Συγκεκριμένα, τοποθετούμενη στις φήμες περί πώλησης της Λίβερπουλ, η ιδιοκτήτρια εταιρεία υποστήριξε ότι ο σύλλογος είναι προς πώληση σε περίπτωση που έρθει η κατάλληλη πρόταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Athletic, έχει ήδη προετοιμαστεί παρουσίαση πλήρης αλλαγής ιδιοκτησίας για τους ενδιαφερόμενους. Διεθνή funds όπως η Goldman Sachs και η Morgan Stanley έχουν κληθεί, με τη σειρά τους, να συνεργαστούν στην αξιολόγηση του deal σε περίπτωση πρότασης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη δήλωσή της, η FSG ξεκαθαρίζει ότι παραμένει αφοσιωμένη στους «κόκκινους» και θα συζητήσει μόνο σε περίπτωση που λάβει αξιόλογη πρόταση. Εκ των πραγμάτων, η φημολογία που είχε αναπτυχθεί, δεν διαψεύδεται.

Η δήλωση της ιδιοκτήτριας εταιρείας για την πώληση της Λίβερπουλ:

«Είχαμε πρόσφατα αλλαγές ιδιοκτησίας και φήμες για αλλαγές στην Premier League, οπότε αναπόφευκτα μας ρωτάνε συχνά για τη Λίβερπουλ. Η FSG έχει συχνά εισπράξει ενδιαφέρον από τρίτους που επιθυμιούν να γίνουν μέτοχοι στη Λίβερπουλ. H FSG έχει πει και στο παρελθόν ότι με τις σωστές συνθήκες θα σκεφτόμασταν νέους μετόχους, αν ήταν για το καλό της Λίβερπουλ ως συλλόγου. Η FSG παραμένει απολύτως αφοσιωμένη στην επιτυχία της Λίβερπουλ, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων», ανέφερε η σχετική δήλωση της Fenway Sports.


Πηγή