Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αντετοκούνμπο: «Θέλω οι άλλοι να πιστεύουν ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο ΝΒΑ και οδήγησε το Μιλγουόκι στη νίκη με 123-113 επί των Ουίζαρντς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, ο οποίος σημείωσε 55 πόντους, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ και ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, δήλωσε πως θέλει οι άλλοι να πιστεύουν πως το παιχνίδι του είναι βαρετό:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Προσπαθώ να είμαι συνεπής. Κάθε βράδυ θα υπάρχει κάποιος που θα είναι σπουδαίος, γιατί υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες στη λίγκα. Αλλά κάποιοι είναι συγκλονιστικοί πάντα. Ο ΛεΜπρόν είναι έτσι από το 2003 και έχουμε 2023. Θέλω κι εγώ να είμαι ένας από αυτούς τους τύπους, όχι από εκείνους που μπορεί να κάνουν μια καλή εμφάνιση και μετά να μην τους ακούσεις ξανά για τους επόμενους 2-3 μήνες», δήλωσε ο Giannis και συμπλήρωσε:

«Θέλω να περνάω καλά, να απολαμβάνω το παιχνίδι, αλλά έχω φτάσει σε ένα σημείο που το παιχνίδι μου θεωρείται βαρετό. Κάνω ό,τι κάνω και δεν το συζητάνε, γιατί θεωρούν ότι είναι βαρετό. Το κάνω κάθε βράδυ και αυτό θέλω να κάνω, θέλω οι άλλοι να πιστεύουν ότι παιχνίδι μου είναι βαρετό. Αλλά εγώ δεν βαριέμαι ποτέ. Οι σπουδαίοι παίκτες, οι καλύτεροι, δεν βαριούνται ποτέ να βγουν εκεί έξω, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάθε βράδυ, ανεξάρτητα από το ποιον έχουν απέναντί τους. Αυτή είναι η δική μου νοοτροπία».Αντετοκούνμπο: «Θέλω οι άλλοι να πιστεύουν ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό»Αντετοκούνμπο: «Θέλω οι άλλοι να πιστεύουν ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό»


Πηγή