Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Αντσελότι: «Μπαπέ και Χάαλαντ θέλουν να παίξουν στη Ρεάλ» | ΣΠΟΡ

Μετά από αρκετούς μήνες, οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης μπόρεσαν να… πατήσουν ξανά το χορτάρι του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η έδρα των «μερένχες» ανανεώθηκε, αν και το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως. Οταν όμως αυτό θα συμβεί, το ιστορικό γήπεδο, θα είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα στον πλανήτη. Ενα γήπεδο, στο οποίο κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει, συμπεριλαμβανομένων των Κιλιάν Μπαπέ και Ερλινγκ Χάαλαντ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τουλάχιστον, είναι η εκτίμηση του Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό προπονητή των Μαδριλένων, να σχολιάζει σχετικά, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «As»: «Φυσικά και ναι. Και οι δύο παίκτες θα ήθελαν να πατήσουν σε αυτό το γρασίδι, αλλά το μέλλον αυτής της ομάδας είναι ήδη γραμμένο. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι παίκτες και… ελπίζω ο προπονητής να είναι ο ίδιος με σήμερα. Το ίδιο όμως είναι, γιατί το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ήδη γραμμένο με την τρέχουσα ομάδα και με άλλους νεαρούς παίκτες που θα έλθουν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι στα καλύτερά της για πολύ καιρό ακόμα».


Πηγή