Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και Μανωλά: «Ορισμένοι έρωτες κάνουν μεγάλους κύκλους» | ΣΠΟΡ

«Ο Κώστας Μανωλάς ξανά στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, μετά την προσπάθεια που έγινε το καλοκαίρι» γράφουν στην Ιταλία, δίνοντας συνέχεια σε ένα μεταγραφικό σίριαλ που κρατά αρκετό καιρό.

Οι Ιταλοί επιμένουν για την προοπτική επιστροφής του Ελληνα διεθνούς αμυντικού στο λιμάνι, με δημοσιεύματα και φήμες που φαίνεται ότι θα ενταθούν μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική αγορά. Αλλωστε, φαίνεται πως… όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα, Παρασκευή (26/11), νέο δημοσίευμα από την «Corriere dello Sport», αναφέρει ότι «ο Μανωλάς αποτελεί πάντα αντικείμενο των επιθυμιών του Ολυμπιακού και είναι γνωστό πώς καταλήγουν ορισμένοι έρωτες, που κάνουν συγκεκριμένους μεγάλους κύκλους».

Το ζήτημα επιστροφής του Μανωλά έχει ανοίξει έντονα (γιατί φημολογείται αρκετό καιρό) από το καλοκαίρι, με την ιταλική εφημερίδα να σημειώνει ότι «η πρώην ομάδα του θα ήθελε ξανά, και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα χαρεί επίσης να επιστρέψει για να παίξει στην αγαπημένη του ομάδα».

Ωστόσο, για να προχωρήσει αυτή η επιστροφή, θα χρειαστεί να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, του εκκεντρικού και σκληρού στις διαπραγματεύσεις προέδρου της Νάπολι, που «σίγουρα δεν θα είναι διατεθειμένος να κάνει εκπτώσεις».


Πηγή