Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η πανέξυπνη κίνηση του Μπρόζοβιτς σε φάουλ του Σουάρες

Ένας από τους λόγους που οι ιταλικές ομάδες πρόκοψαν όλα αυτά τα χρόνια που το ποδόσφαιρο έχει καθιερωθεί ως το πλέον δημοφιλές άθλημα στον κόσμο, είναι γιατί επιστράτευσαν μεθόδους και τακτικές που βασίζονταν στην καθημερινή ζωή και δεν περιορίζονταν απλώς στα πλαίσια του παιχνιδιού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ίντερ του Ελένιο Ερέρα, με κάποια από τα στοιχεία να περνούν στο DNA της ομάδας.

Απόδειξη η κίνηση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». Μπορεί η ομάδα του Μιλάνου να ηττήθηκε με 2-0, αλλά το highlight του αγώνα ήταν η αντίδραση του Κροάτη άσου σε ένα φάουλ που εκτέλεσε από ιδανική θέση ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός υπέθεσε σωστά ότι το τείχος θα σηκωθεί όταν η μπάλα θα έφευγε από τα πόδια του, κάτι που πράγματι συνέβη. Μόνο που αυτό δεν το είχε σκεφτεί -όπως αποδείχθηκε- μόνο ο Σουάρες, αλλά και ο Μπρόσοβιτς, που ξάπλωσε πίσω από τους συμπαίκτες του και μπλόκαρε το σουτ, που πήγαινε… συστημένο στη γωνία του Χαντάνοβιτς.

Η κίνηση αυτή αποθεώθηκε όχι μόνο από τους «νερατζούρι», αλλά και από τους αντιπάλους. Ακόμη και από τον τραυματία Λιονέλ Μέσι, που έβλεπε το ματς από τις εξέδρες, ο οποίος έβαλε τα γέλια με το όλο σκηνικό.

 

View this post on Instagram

 

Lionel Messi’s reaction to Marcelo Brozovic laying down and blocking a free-kick was gold ?_______________________________________________________ #championsleague #leomessi #Barcelona #FCB #Football #Soccer #Inter #InterMilan

A post shared by BT Sport (@btsport) on Oct 24, 2018 at 4:02pm PDT

localStorage.clear();


Πηγή