Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Μόντριτς

Η εκπληκτική χρονιά του Λούκα Μόντριτς ολοκληρώθηκε με το βραβείο του κορυφαίου παίκτη από την FIFA. Η ψηφοφορία ανέδειξε τον Κροάτη στην κορυφή με τις ψήφους προπονητών, οπαδών, αρχηγών εθνικών ομάδων και δημοσιογράφων (όλοι με βαρύτητα 25% ανά κατηγορία).

Ο Μόντριτς κατέκτησε το Champions League με την Ρεάλ, ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας έφτασε με την Κροατία μέχρι τον τελικό, κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις. Ο μέσος της Ρέαλ, μάλιστα, έγινε ο πρώτος που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο όπως και εκείνο του MVP του Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά τον Ρονάλντο το 1998.

«Αυτό το βραβείο που πήρα αποδεικνύει πως όλοι μπορούμε να γίνουμε οι καλύτεροι, αρκεί να δουλεύουμε σκληρά και να προσπαθούμε ασταμάτητα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τις ομάδες μου, Ρεάλ και Κροατία, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου στη Ρεάλ, αλλά και στην Εθνική, έκαναν τα πάντα για να φτάσω εδώ! Το αφιερώνω στο ίνδαλμά μου τον Μπόμπαν, αλλά και στην Κροατία του 1998. Τότε έκαναν μια ολόκληρη γενιά να πιστέψει, ελπίζω πως κάναμε και μεις το ίδιο με την παρουσία μας στο Μουντιάλ της Ρωσίας», τόνισε συγκινημένος ο Μόντριτς!

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή