Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού από τον Ταμ Ενσαλίβα που έγινε... κόλλημα

Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού από τον Ταμ Ενσαλίβα που έγινε… κόλλημα

Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα μπορεί ποτέ να μην έκανε τεράστια καριέρα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, ωστόσο το ποδοσφαιρικό κοινό τον θυμάται για το γεγονός πως έδινε σε κάθε ματς τον καλύτερό του εαυτό, αλλά και για τον «έξω καρδιά» χαρακτήρα του. Ο γεννημένος στο Μαλάουι βετεράνος μέσος ακολούθησε στη συνέχεια καριέρα ράπερ και DJ, με ένα του δημιούργημα να γίνεται… κόλλημα για πολύ κόσμο.

Ο λόγος για το «Έλα στο γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια», ή αλλιώς με τίτλο «Sklira», το οποίου -όπως αποκάλυψε ο ίδιος- δημιούργησε μέσω Google Translate, αλλά οι στίχοι του και ο ρυθμός του έγιναν η αιτία να μετατραπεί σε επιτυχία, την οποία ούτε ο ίδιος δεν θα περίμενε.

Ο «Ταμ» είχε πει για το συγκεκριμένο τραγούδι: «Κάποιος μου είπε να κάνω ένα χιπ χοπ τραγούδι για την ΑΕΚ. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως να το κάνω αφού δεν μιλάω ελληνικά. Έγραψα όλο το τραγούδι στο Google Translate και προσπαθούσα να βρω ρίμα. Γι’ αυτό είπα “παί-ει” αντί για “παίζει”. Τελικά το τραγούδι άρεσε στον κόσμο. Ήθελα ο κόσμος να πιάσει τον ρυθμό και να το απολαύσει».

Και όντως, η δημιουργία του άρεσε τόσο στον κόσμο (όχι μόνο σε υποστηρικτές της ΑΕΚ), που έγινε και βίντεο κλιπ, το οποίο εδώ και περίπου μια ώρα είναι στον «αέρα» του Yoytube. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να γυριστεί πουθενά αλλού εκτός από τη Νέα Φιλαδέλφεια, με τη συμμετοχή «κιτρινόμαυρων» οπαδών, ενώ κάποια από τα γυρίσματα έγιναν και μέσα στο γήπεδο της ομάδας που βρίσκεται σε φάση ανέγερσης, στην «Αγιά Σοφιά».

Δείτε το βίντεο κλιπ:


Πηγή